ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τώρα είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από τις πανάδες που σας ταλαιπωρούν


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2021

Τώρα είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από τις πανάδες που σας ταλαιπωρούν

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αντιμετώπιση των κηλίδων.

Όταν ο Σεπτέμβρης κάνει την εμφάνισή του, είμαστε πολύ χαρούμενες που ευχαριστηθήκαμε για άλλη μια φορά τον ήλιο και το καλοκαίρι. Εκτός όμως από ωραίες αναμνήσεις, πολλές φορές κουβαλάμε και σημάδια από τον ήλιο. Το καλοκαίρι οι καφέ κηλίδες σε πρόσωπο και σώμα γίνονται πιο έντονες και φανερές και είναι η κατάλληλη στιγμή για τις αντιμετωπίσουμε!

Υπάρχει τελικά τρόπος να απαλλαγείτε από τις πανάδες;

Ψάχνετε κάθε χρόνο την ιδανική κρέμα για πανάδες; Φέτος αντιμετωπίστε τις δυσχρωμίες χωρίς να αγχώνεστε βάλτε στόχο να περιποιηθείτε τις πανάδες σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και όχι λίγο πριν ξαναβγείτε στην παραλία. Η εντατική περιποίηση θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας και να βελτιώσετε την υφή της.

Η Simply Herbal έχει τη λύση για εσάς. Ένα διφασικό ελιξήριο με 93% φυσικά συστατικά. Μείγμα οκτώ επιλεγμένων φυτικών ελαίων, γνωστών για τις λευκαντικές τους ιδιότητες. Με πρωταγωνιστές το αιθέριο έλαιο λεμόνι, την αχίλλεια και τα έλαια μακαντάμια και αβοκάντο βοηθά στην εξάλειψη των δυσχρωμιών και την σταδιακή εξαφάνιση των κηλίδων. Παράλληλα συμβάλει στην καλύτερη υγεία της επιδερμίδας και στην παραγωγή κολλαγόνου, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.

jenny.gr

Με το no spot elixir της Simply Herbal οι πανάδες στο πρόσωπό σου θα αποτελούν παρελθόν. Όλα τα λευκαντικά συστατικά της φύσης συγκεντρωμένα σε ένα μπουκάλι που θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς, αφού θα επαναφέρει στην επιδερμίδα σας την όψη που αναζητάτε.

Χρησιμοποίηστε το στην βραδινή σου περιποίηση μετά τον καθαρισμό. Ανακινήστε καλά και εφαρμόστε τοπικά ή και σε όλο το πρόσωπο αν είναι απαραίτητο. Απλώστε με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην ξεχνάτε την αντιηλιακή σας προστασία το πρωί. Αυτό θα βοηθήσει στο να μην είναι τόσο έντονες οι ήδη υπάρχουσες δυσχρωμίες και εμποδίζει την εμφάνιση νέων κηλίδων.

Οι πανάδες αποτελούν ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο που αν και δύσκολο μπορεί να καταπολεμηθεί και να προληφθεί. Η Simply Herbal έφτιαξε για εσάς το no spot elixir, με ευεργετικά συστατικά που βελτιώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχουν αναπλαστικές ιδιότητες και αντιφλεγμονώδη δράση. Δεν ερεθίζει το δέρμα ενώ παρέχει λευκαντικές αλλά και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Μην αμελείτε λοιπόν τον εαυτό σας αλλά και το αντιηλιακό σας!

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο simply-herbal.com να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το no spot elixir αλλά και ό,τι άλλο ονειρεύεται η επιδερμίδα σας, καθώς και όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που βρίσκονται κοντά σας, για να βρείτε άμεσα το ιδανικό προϊόν για εσάς! 

Ακολούθησε τη Simply Herbal σε

Facebook: SimplyHerbalGR 

Instagram: @simply.herbal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.