ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πάτα play: Η Αρετή Καφαντάρη μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε ξεκούραστο βλέμμα κάνοντας  face yoga 


6 Οκτωβρίου 2021

Πάτα play: Η Αρετή Καφαντάρη μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε ξεκούραστο βλέμμα κάνοντας  face yoga 
Πάτα play: Η Αρετή Καφαντάρη μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε ξεκούραστο βλέμμα κάνοντας face yoga 

Οι beauty experts τονίζουν ότι η face yoga μπορεί να μας χαρίσει το λαμπερό δέρμα που τόσο ονειρευόμαστε καθώς και να λειάνει τα σημάδια γήρανσης. Εμείς σήμερα θα κάνουμε focus σε ένα αρκετά απαιτητικό σημείο του προσώπου που δεν είναι άλλο από την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η δυναμική της face yoga είναι μεγάλη και μην ξεχνάτε ότι είναι ανέξοδη και πολύ αποτελεσματική. Η άσκηση των μυών του προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, σε αυτό το ευαίσθητο δέρμα, και μπορεί να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου. 

Μερικά μόνο λεπτά face yoga κάθε μέρα αρκούν!

Aρετή Καφαντάρη, Face Yoga Expert και Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής μας έδειξε όλες εκείνες τις ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν μέσα σε ένα απολαυστικό video. H πρώτη face yogi στην Ελλάδα, αφού μας εξήγησε πόσο χρήσιμη είναι η face yoga, μας παρουσίασε όλα τα βήματα για να αποκτήσουμε γρήγορα και εύκολα ένα νεανικό βλέμμα γεμάτο ζωντάνια.

Δείτε το video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JennyGr (@jennygr)

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.