ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 κρέμες νύχτας για να ξυπνάτε με ξεκούραστη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

20 Νοεμβρίου 2021

7 κρέμες νύχτας για να ξυπνάτε με ξεκούραστη επιδερμίδα
7 κρέμες νυκτός που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι ένας καλός ύπνος είναι ευεργετικός για τo δέρμα σας. Η επιδερμίδα αναπλάθεται τις νυχτερινές ώρες ύπνου και ο οργανισμός παράγει όλες εκείνες τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την υγεία και τη λάμψης της.

Γι' αυτό πριν κοιμηθούμε, χρειάζεται να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους φυσικούς μηχανισμούς και τις λειτουργίες της.

jenny.gr

Το πιο βασικό κομμάτι λοιπόν είναι να βρούμε την κατάλληλη κρέμα νύχτας. Αυτού του είδους οι κρέμες είναι συνήθως πιο πλούσιες σε υφή και εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά που φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Κι αυτό γιατί στις κρέμες νύχτας χρησιμοποιούνται συστατικά που τις πρωινές ώρες δεν δρουν με τον επιθυμητό τρόπο στο δέρμα, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες, το καυσαέριο και γενικότερα μικρόβια που έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο.

Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας λοιπόν κάντε μία έρευνα αγοράς και καταλήξτε στην κρέμα που θα αναζωογονήσει και θα φροντίσει την επιδερμίδα σας.

Κάντε την αρχή ρίχνοντας μία ματιά παρακάτω.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.