ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tα hair trends που θα ανανεώσουν το look σας για τις γιορτές


19 Νοεμβρίου 2021

Tα hair trends που θα ανανεώσουν το look σας για τις γιορτές
Tα hair trends που θα ανανεώσουν το look σας λίγο πριν τις γιορτές

Είμαστε πολύ κοντά στις γιορτές και προσωπικά δεν σταματάω να μετράω αντίστροφα. Αυτή η περίοδος είναι η τέλεια αφορμή για αλλαγές. Μπορείτε να επενδύσετε σε κάποια fashion items που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας αλλά και να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας. Είτε θέλετε να κάνετε κάτι απλό, είτε κάτι πιο δραστικό οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα hair trends που θα βλέπετε στο δρόμο ή στο feed σας και θα σας χαρίσουν έμπνευση λίγο πριν τις γιορτές!

1. Chocolate Brown

Το πλούσιο σοκολατί καστανό είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα. Είναι μία κλασική επιλογή αν επιθυμείτε να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας και φυσικά δείχνει υπέροχο αν το συνδυάσετε με ένα έντονο κραγιόν στα χείλη σας. Τολμήστε το και θα το λατρέψετε.

jenny.gr

2. Soft Waves

Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι μία τέλεια επιλογή για τα καθημερινά σας look. Πρόκειται για ένα αβίαστο χτένισμα, ιδανικό για όλες τις ώρες, χωρίς να χαλάει αφού δεν χρειάζεται να το διορθώνεται συνεχώς μέσα στη μέρα σας. Αυτό που χρειάζεται είναι μία λακ που θα κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα και θα του χαρίσει διάρκεια.

jenny.gr

3. Headbands

Τα αξεσουάρ μαλλιών τα τελευταία χρόνια έχουν επικρατήσει και οι περισσότερες γυναίκες τα αγαπούν αφού δίνουν στιλ σε κάθε outfit. Τα headbands σίγουρα μπορούν να σας σώσουν από τις bad hair days που μπορεί να προκύψουν. Επιλέξτε το δικό σας, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας.

jenny.gr

4. Ιcy Blonde

Μία ακόμη τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας είναι το "παγωμένο" ξανθό. Πρόκειται για μια high end απόχρωση που όλο και περισσότερες σταρ υιοθετούν αφού χαρίζει μοναδική λάμψη στο πρόσωπο.

jenny.gr

Διαβάστε ακόμη:To έξυπνο hack με το conditioner που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.