ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To νέο σοφιστικέ bob της Jessica Alba είναι ό,τι πιο chic μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

18 Νοεμβρίου 2021

To νέο σοφιστικέ bob της Jessica Alba είναι ό,τι πιο chic μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας
To νέο hair look της Jessica Alba είναι ότι πιο french chic έχετε δει

O χειμώνας πλησιάζει και οι αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές, στα μαλλιά τους ενόψει μάλιστα και των γιορτών. Η ανάγκη για ανανέωση μάλιστα είναι ο πρώτος λόγος που οι περισσότερες θέλουν να δουν τα μαλλιά τους με ένα διαφορετικό στιλ.

Αν και εσείς αναζητάτε το επόμενο εντυπωσιακό hairstyle που θα υιοθετήσετε τότε δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από την Jessica Alba η οποία μόλις μπήκε στη λίστα με όσους τολμούν!

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας υιοθέτησε μία από τις hot τάσεις και αυτής της σεζόν – ένα chic bob. Της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ίδια αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Σε video που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός είναι αγνώριστη. Τα μαλλιά της δείχνουν super stylish και η χωρίστρα στη μέση δίνει ένα πιο σοφιστικέ ύφος στο συνολικό της look.

To bob παραμένει ένα από τα αγαπημένα haircut των σταρ και αν το σκέφτεστε, απλά τολμήστε το!

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα hair oils που θα ενδυναμώσουν τα μαλλιά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.