ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Hudson δεν πλένει το πρόσωπό της το πρωί


Ελένη Τσούτση

25 Ιανουαρίου 2022

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Hudson δεν πλένει το πρόσωπό της το πρωί
Η ρουτίνα ομορφιάς των σταρ έχει πάντα τεράστιο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναίκες που καταφέρνουν και διατηρούν την επιδερμίδα τους τόσο λαμπερή και φρέσκια

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει αναμφίβολα η ηθοποιός Kate Hudson, η οποία έχει δηλώσει ότι απολαμβάνει να περιποιείται το δέρμα της και πάντα αναζητά τα σωστά προϊόντα που θα χτίσουν την τέλεια ρουτίνα για τις ανάγκες της. Πρόσφατα, όμως μας αιφνιδίασε με μια της αποκάλυψη στο περιοδικό Allure.

H ίδια αποκάλυψε ότι δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της το πρωί. Ο λόγος;

«Tο δέρμα μου είναι ευαίσθητο. Όσο λιγότερα χρησιμοποιώ τόσο το καλύτερο. Ξυπνάω και δεν χρησιμοποιώ κανένα καθαριστικό. Βάζω νερό στο πρόσωπό μου το πρωί μόνο με ένα πανί. Η makeup artist, Gucci Westman, όταν ήμουν 20 χρονών, μου έδωσε αυτήν τη συμβουλή και την κράτησα».

«Μου είπε χαρακτηριστικά: Πρέπει να σταματήσεις να πλένεις το πρόσωπό σου το πρωί. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Αυτή είναι η αιτία που έχεις συχνά σπυράκια στο πρόσωπό σου. Μόλις σταμάτησα να πλένω το πρόσωπό μου, το δέρμα μου έγινε πολύ καλύτερο. Αυτό λοιπόν ακολουθώ».

Βέβαια, αξίζει να παραθέσουμε και την γνώμη των περισσότερων δερματολόγων, που τονίζουν ότι όταν ξυπνάμε οι σμηγματογόνοι αδένες του προσώπου είναι περισσότεροι από κάθε άλλο σημείο του σώματος και εκκρίνουν λιπαρές ουσίες και σμήγμα. Αν και αυτά είναι απαραίτητα για τη φυσική λιπαρότητα που πρέπει να έχει η επιδερμίδα, όταν υπάρχει αυξημένη παραγωγή, γίνονται ο λόγος τις περισσότερες φορές να εμφανίζονται σπυράκια.

Ποια είναι η λύση που προτείνουν;

To καλύτερο είναι να καθαρίζετε το δέρμα σας σαν να είστε βαμμένη, εφαρμόζοντας το γαλάκτωμα καθαρισμού. Κάντε ελαφρύ μασάζ και απομακρύνετε όλη τη λιπαρότητα. Έπειτα, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό το πρόσωπό σας και είστε έτοιμες!

Να σημειώσουμε ότι ο κάθε γυναίκα καλό είναι να ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα στη ρουτίνα της βάσει του τύπου επιδερμίδας της, πάντα με τις συμβουλές των ειδικών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS