ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 super ενυδατικές κρέμες χεριών που θα σας σώσουν από το κρύο


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2022

6 super ενυδατικές κρέμες χεριών που θα σας σώσουν από το κρύο
Οι κρέμες χεριών που θα κάνουν βελούδινα τα χέρια σας

Στο κρύο το δέρμα μας χρειάζεται πιο εντατική φροντίδα. Τα χέρια μας γίνονται πιο ευαίσθητα και έχουν και αυτά ανάγκη από περιποίηση. Αν προσθέσουμε μάλιστα και το γεγονός ότι εξαιτίας του κορωνοϊού πλέον πλένουμε όλοι τα χέρια μας πολύ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό σημαίνει ότι η αφυδάτωση αλλά και η ξηρότητα συγκεκριμένης περιοχής είναι μονόδρομος.

Θα χρειαστείτε λοιπόν την ιδανική κρέμα χεριών που θα απλώνετε στα χέρια σας κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με νερό ή το αντισηπτικό.

Jenny.Gr

Το κλειδί είναι η σταθερή και βαθιά ενυδάτωση. Το μόνο που έχετε να επιλέξετε την κατάλληλη και να τη βάλετε στη τσάντα σας ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κρέμες χεριών που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά για να σας χαρίσουν μεταξένια επιδερμίδα.

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών στην αγορά για την προστασία των χεριών σας από έναν συνδυασμό συχνού πλυσίματος και χαμηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.