ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare guide: 10 καθαριστικά προσώπου που θα κάνουν το δέρμα σας να λάμψει


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2022

Skincare guide: 10 καθαριστικά προσώπου που θα κάνουν το δέρμα σας να λάμψει
Ένα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και το τελευταίο πριν κοιμηθείτε και αυτό δεν είναι άλλο από τον καθαρισμό προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για την υγεία της επιδερμίδας. Πολλές γυναίκες μάλιστα θεωρούν πως δεν χρειάζεται να γίνεται αν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ και πως αρκεί ένας βραδινός καθαρισμός με κάποιο καθαριστικό προσώπου.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται κάθε μέρα, όπως σημειώσαμε ιδανικά πρωί και βράδυ, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ. Δεν είναι τυχαίο που τα brands λανσάρουν καθαριστικά προσώπου για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

Jenny.Gr

Φυσικά με τα σωστά καθαριστικά προσώπου, ο καθαρισμός απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Για παράδειγμα, εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και χρησιμοποιείτε κάποιο gel καθαρισμού, τότε αυτό ρυθμίζει από κοινού με τα άλλα καθαριστικά την λιπαρότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Η σωστή φροντίδα περιλαμβάνει και την απολέπιση καθώς και την ενυδατική μάσκα, πριν την κρέμα προσώπου.

Στη παρακάτω gallery θα βρείτε τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου για λεία και λαμπερή επιδερμίδα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.