ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες ενυδατικές για να εφαρμόζετε πριν το μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

5 Φεβρουαρίου 2022

Οι καλύτερες ενυδατικές για να εφαρμόζετε πριν το μακιγιάζ
Μπορεί να επενδύουμε σε ένα τέλειο foundation που καλύπτει όλες τις ανάγκες μας –από κάλυψη μέχρι φυσικότητα- αλλά αν δεν εφαρμόζουμε την σωστή ενυδατική δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που θα αγαπήσει το δέρμα σας.

Όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα άψογο μακιγιάζ, δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό βήμα σύμφωνα και με τους makeup experts που είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας με την κατάλληλη κρέμα.

Το μυστικό για καλύτερο μακιγιάζ είναι ένα λείο και καλά ενυδατωμένο δέρμα. Και εκεί ακριβώς λοιπόν έρχονται οι ενυδατικές κρέμες.

Jenny.Gr

Ανάλογα με το προϊόν, μια ελαφριά σύσταση μπορεί να συμβάλει στην τελειοποίηση της υφής της επιδερμίδας, να το ενυδατώσει ακόμη και να το μαλακώσει, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα.

Tip:
Το Α και το Ω είναι να επενδύσετε σε προϊόντα περιποίησης, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνες A, C και D, καθώς θα χαρίσετε στο πρόσωπό σας την τόνωση που έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS