ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες κρέμες για γυναίκες 40+ για να πείτε αντίο στα σημάδια γήρανσης


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2022

Οι καλύτερες κρέμες για γυναίκες 40+ για να πείτε αντίο στα σημάδια γήρανσης
Αν ανήκετε σε αυτή την ηλικία τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια καλή ενυδατική κρέμα που θα καλύπτει όλες τις νέες ανάγκες της επιδερμίδας σας

Οι λεπτές γραμμές και τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται αρκετά νωρίς και είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να τα ελαχιστοποιήσετε ή να τα εξαφανίσετε. Το πρώτο πράγμα που κάνετε λοιπόν είναι να αναζητάτε τις κρέμες αντιγήρανσης, ώστε να δείτε το δέρμα σας πιο νεανικό.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι λειτουργούν.

Jenny.Gr

Στην δεκαετία των 20, το δέρμα σας δεν χρειάζεται κανένα τέτοιου είδους καλλυντικό, γιατί είναι πλήρως σε θέση να παράγει από μόνο του το κολλαγόνο. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι, η No.1 συνήθεια που μπορεί να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, είναι να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό σε καθημερινή βάση.

Επίσης, το κάπνισμα, παρεμποδίζει την ικανότητα του σώματος να παράγει κολλαγόνο, επιταχύνοντας έτσι την γήρανση. Συνδυάστε τη συνήθεια του τσιγάρου με πολλή έκθεση στον ήλιο και θα έχετε πάνω από 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να κάνετε ρυτίδες σε σύγκριση με τα άτομα ίδιας ηλικίας, που δεν καπνίζουν και εφαρμόζουν αντηλιακό.

Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες κρέμες για γυναίκες 40+

Lancôme Absolue ΒX Creme

Jenny.Gr

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream

Jenny.Gr

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Soft Creme

Jenny.Gr

Diοr Hydra Life Intense Sorbet Creme Nourishing and Hydrating Cream

Jenny.Gr

Lancôme Renergie H.C.F. Triple Serum

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.