ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι: Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε


Ελένη Τσούτση

25 Μαρτίου 2022

Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι: Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε
Μπορείτε και μόνες σας να κάνετε καθαρισμό στο πρόσωπό σας

Για εσάς λοιπόν, που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή δεν θέλετε να ξοδεύετε χρήματα σε ινστιτούτα αισθητικής μπορείτε να προσφέρετε μόνες σας στο πρόσωπο σας περιποίηση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Απλά και εύκολα με σύνεργα της καθημερινότητας σας!

Τα σύνεργα που θα χρειαστείτε, είναι ένα μεγάλο μπολ, μια πετσέτα, ένα βαμβακερό ύφασμα, αμυγδαλέλαιο, νιφάδες βρώμης, ένα αβοκάντο, μία μπανάνα, ένα αγγούρι και ροδέλαιο.

  • Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό και σκύψτε από πάνω το κεφάλι σας, κρατώντας μια πετσέτα. Ο τρόπος που θα κρατάτε την πετσέτα να είναι τέτοιος ώστε να παγιδεύετε τον ατμό πάνω στο πρόσωπό σας.
  • Στη συνέχεια, όταν το νερό κρυώσει, πάρτε το βαμβακερό ύφασμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας αφού το στραγγίξετε καλά. Αφήστε το για 1’.
  • Απολεπίστε το πρόσωπό σας, δημιουργώντας ένα μείγμα με τις νιφάδες βρώμης και το αμυγδαλέλαιο. Τρίψτε το καλά με το μείγμα και μετά ξεβγάλτε το με κρύο νερό.
  • Ανακατέψτε την μπανάνα μαζί με το αβοκάντο μέχρι να γίνουν μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπό σας σαν μάσκα προσώπου. Τοποθετήστε δύο φέτες αγγούρι στο πρόσωπό σας και ξαπλώστε για 5’.
  • Ξεβγάλτε το πρόσωπο σας και πάρτε απαλά χαρντομάντηλα για να το στεγνώσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS