ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 top αντηλιακά για να φορέσετε κάτω από το μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

29 Μαρτίου 2022

5 top αντηλιακά για να φορέσετε κάτω από το μακιγιάζ σας
PIxelformula
Δημιουργήστε το αγαπημένο σας μακιγιάζ και μην ξεχάσετε να προστατεύσετε το δέρμα σας με ένα αντηλιακό προσώπου σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ο καιρός φτιάχνει και επιτέλους μπορούμε να απολαμβάνουμε τις ηλιόλουστες βόλτες μας. Ο ήλιος βέβαια σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και αντηλιακή προστασία με υψηλότερο δείκτη SPF ώστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας.

Ένα αντηλιακό προσώπου λοιπόν είναι το απόλυτο must για τους επόμενους μήνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια σύνθεση που ταιριάζει με τον τύπο του δέρματός σας. Ακόμη, αυτό που σας προτείνουμε είναι να εφαρμόζετε το αντηλιακό σας πριν το foundation προκειμένου να θωρακίσει το δέρμα από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου.

Jenny.Gr

Τι πρέπει να προσέξετε:

Πρώτα από όλα καλό είναι να ελέγξετε στο αντηλιακό σας είναι εάν είναι ευρέους φάσματος ή όχι. Αυτή η νέα κατηγορία παρέχει προστασία και από τις UVA ακτίνες, που προκαλούν πρόωρη γήρανση και διχρωμίες. Οι experts προτείνουν συνθέσεις που έχουν ορυκτά όπως για παράδειγμα ο ψευδάργυρος.

Αν αναρωτιέστε που θα τα βρείτε όλα τα παραπάνω σε ένα προϊόν, η απάντηση είναι στην παρακάτω λίστα που φτιάξαμε για εσάς:

Sun Sport Invisible Face Gel SPF 30, Lancaster

Jenny.Gr

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF50 της σειράς Κόκκινο Σταφύλι, Korres

Jenny.Gr

Mineral Sunscreen Fluid For Face SPF30, Clinique

Jenny.Gr

Anti-Wrinkle Light Texture Face Cream SPF30, Apivita

Jenny.Gr

Αντηλιακό spray προσώπου Anthelios Invisible Fresh Mist SPF50, La Roche Posay

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.