ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το αγαπημένο face mist της Victoria Beckham για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το αγαπημένο face mist της Victoria Beckham για λαμπερό δέρμα
Getty Images
Γιατί αν δεν ξέρει η Victoria Beckham από καλό skincare, τότε ποιος

Η Victoria Beckham αγαπάει την λαμπερή επιδερμίδα και δεν είναι τυχαίο που τα makeup looks που επιλέγει είναι πάντα τόσο φυσικά. Αυτό που κάνει κάθε φορά, είναι να επενδύει στο skincare ώστε να «στρώνουν» τέλεια τα καλλυντικά στο δέρμα της

Το πρώην Spice girl εκτός από σχεδιάστρια μόδας είναι και επιχειρηματίας και έχει δημιουργήσει το δικό της beauty brand. Μάλιστα, έχει λάβει πολύ καλές κριτικές και όπως έχει δηλώσει δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στο τι εφαρμόζει στην επιδερμίδα της.

Πρόσφατα λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της face mist. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα face mist από την καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης. Πρόκειται για το Beauty Elixir face mist της Caudalie. Πιο συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Η Caudalíe από το Παρίσι φρεσκάρει το δέρμα μας με το Elixir face mist».

Jenny.Gr

Τα βασικά συστατικά του mist είναι πράσινο σταφύλι (για ενυδάτωση), νερό από άνθη πορτοκαλιάς (για λάμψη), αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, μέντας και λεμονιού για να καταπραΰνουν και να ηρεμούν την επιδερμίδα. Τα καλά νέα είναι ότι απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και αν ακόμη πιστεύετε ότι ένα mist είναι περιττό, η ρουτίνα της Victoria θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Είναι αρκετά σημαντικό τα προϊόντα mists, να διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην εξομάλυνση των ρυτίδων, ενώ μειώνουμε το πρήξιμο. Η Victoria Beckham έχει πάντα μαζί της ένα facial mist, για να ανανεώνει το πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα face mists της αγοράς που θα τονώσουν την επιδερμίδα σας:

Facial Spray with aloe, herbs and rosewater Mario Badescu

Jenny.Gr

Zinc Sulfate Solution Cleansing Soothing, La Roche-Posay

Jenny.Gr

Greek Mountain Tea Face Water Antioxidant & Refreshing Apivita

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.