ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι 6 αγαπημένες μας μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό


Ελένη Τσούτση

16 Μαΐου 2022

Οι 6 αγαπημένες μας μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό
Η επιδερμίδα του προσώπου μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση και καθαρισμό όλο το χρόνο

Το κλειδί για ένα λαμπερό πρόσωπο και μία απαλή και νεανική επιδερμίδα είναι o καθαρισμός. Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό βήμα στο skincare από το να κάνουμε μια μάσκα προσώπου!

Είτε προτιμάτε μια μάσκα με άργιλο για βαθύ καθαρισμό είτε μια ενυδατική φόρμουλα gel για όλη τη νύχτα o καθαρισμός θα σας χαρίσει μια υπέροχη επιδερμίδα. Δεν έχετε λοιπόν παρά να αφιερώσετε 20 έως 30 λεπτά για να περιποιηθείτε το δέρμα σας σωστά.

Ο τρόπος χρήσης μιας μάσκας προσώπου εξαρτάται από τον τύπο της μάσκας που χρησιμοποιείτε, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά και η καθεμία έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία για την υγεία του δέρματος.

Jenny.Gr

Μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε μάσκες για καθαρισμό, λάμψη, ενυδάτωση ή αντιγήρανση. Καλό είναι πρώτα να δοκιμάσετε τα συστατικά της μάσκας στο χέρι σας αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και να την "κρατήσετε" στο πρόσωπό σας για λίγα λεπτά την πρώτη φορά. Αφού την απλώσετε θα την αφήσετε να στεγνώσει και έπειτα θα ξεπλύνετε με νερό (ή με ένα απαλό καθαριστικό αν είναι μάσκα με βάση το οξύ) και τέλος εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που νιώθουν την επιδερμίδα τους να τους ζητά επιπλέον καθορισμό, τότε καλό είναι να αντιδράσετε και να της προσφέρετε την κατάλληλη φροντίδα. Κι αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια μίας καλής και πλούσιας μάσκας.

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Jenny.Gr

Dior Hydra Life Glow Better Jelly Mask

Jenny.Gr

GlamGlow Supermud Clearing Treatment

Jenny.Gr

Caudalie Instant Detox Mask

Jenny.Gr

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay

Jenny.Gr

Kiehls Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.