ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 Cleansing Oils που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2022

6 Cleansing Oils που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας
Εάν έχετε λιπαρό ή τάση για ακμή, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά να προσθέσετε στη ρουτίνα σας προϊόντα με βάση το λάδι, όπως τα έλαια καθαρισμού

Μπορεί να φοβάστε να εφαρμόσετε προϊόντα με λιπαρή σύσταση αλλά οι skincare experts σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε και να δείτε την αλλαγή στην επιδερμίδα σας. Αυτό το βήμα εντάσσεται σε ένα είδος skincare που ονομάζεται διπλός καθαρισμός. Οι Κορεάτισσες λατρεύουν αυτό το βήμα και μάλιστα το ακολουθούν πιστά για να έχουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

«Δεδομένου ότι το λάδι διαλύει το λάδι, είναι ιδανικό για χρήση ως καθαριστικά», λέει στο Allure ο Joshua Zeichner, MD, διευθυντής καλλυντικών και κλινικής έρευνας στο Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη.

Jenny.Gr
Pexels

«Τα λάδια καθαρισμού περιέχουν συνήθως μια βάση λαδιού, μαζί με ένα παραδοσιακό συστατικό καθαρισμού του δέρματος που ονομάζεται surfactant, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων χωρίς να διαταράσσεται ο φραγμός του δέρματος».

Απλώς βεβαιωθείτε ότι το απλώνετε σε στεγνό δέρμα, προτού το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ή το σκουπίσετε απαλά με ένα χαρτί. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, τα λαδάκια καθαρισμού είναι πιο ήπια προϊόντα και μάλιστα διασφαλίζουν ότι θα αφαιρεθεί και το τελευταίο ίχνος αδιάβροχης mascara.

Μπορείτε λοιπόν να κάνετε στον εαυτό σας ένα ωραίο, χαλαρωτικό μασάζ με ένα λάδι καθαρισμού, που είναι ένας τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσετε μια μεγάλη, κουραστική μέρα.

Στη παρακάτω λίστα θα βρείτε όλα τα αγαπημένα μας λάδια καθαρισμού για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil

Jenny.Gr

Mario Badescu Cleansing Oil

Jenny.Gr

Shiseido Perfect Cleansing Oil

Jenny.Gr

Isdin Isdinceutics Essential Oil-Based Cleanser

Jenny.Gr

Clinique Take the Day Off Cleansing Oil

Jenny.Gr

Caudalie Vinoclean Makeup Removing Cleansing Oil

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.