ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top ενυδατικές κρέμες που κάνουν θαύματα με τις ρυτίδες


Ελένη Τσούτση

10 Ιουνίου 2022

Οι top ενυδατικές κρέμες που κάνουν θαύματα με τις ρυτίδες
Pexels
Μια συστηματική skincare routine με τα κατάλληλα προϊόντα μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια καλή ενυδατική κρέμα που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Άλλωστε τα σημάδια γήρανσης, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εμφανίζονται αρκετά νωρίς και είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να τα μειώσετε.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που είναι κάλο να κάνετε, είναι να αναζητήσετε τις κατάλληλες κρέμες αντιγήρανσης και φυσικά τις πιο αποτελεσματικές.

Οι skincare experts επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι λειτουργούν.

Pexels

Οι κρέμες ρυτίδων περιέχουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας και στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

Στην παρακάτω λίστα θα ανακαλύψετε τις κορυφαίες κρέμες της αγοράς που θα ελαχιστοποιήσουν τα σημάδια γήρανσης και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που θα ταιριάξει στις ανάγκες σας:

Resilience Multi-Effect Face and Neck Creme SPF 15, Estee Lauder

Renergie Multi Lift, Lancome

Le Micro-Caviar De Rose, Dior

Triple Lipid Restore 2:4:2, Skinceuticals

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, La Prairie