ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα λάθη που κάνετε και έχετε λιπαρή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

18 Ιουνίου 2022

Τα λάθη που κάνετε και έχετε λιπαρή επιδερμίδα
Το λιπαρό δέρμα είναι από τα θέματα που απασχολεί αρκετές γυναίκες (ανάμεσά τους και εγώ ) καθώς η ρουτίνα του μακιγιάζ πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

Τα κατάλληλα προϊόντα που ενδείκνυνται για τα λιπαρά δέρματα είναι το πιο σημαντικό στάδιο για να καταπολεμηθεί η έντονη λιπαρότητα. Ένα από τα πιο συχνά λάθη είναι να επενδύετε σε προϊόντα που δεν αντιστοιχούν στον τύπο του δέρματός σας, όπως για παράδειγμα foundation, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δημιουργήσει ένα cakey αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Για αυτό το λόγο εάν έχετε λιπαρότητα, καλό είναι να προτιμήσετε foundation με ματ τελείωμα και παράλληλα να είναι oil free ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη βάση.

Ακόμη, ένα συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με λιπαρό δέρμα είναι ότι δε χρησιμοποιούν πούδρα ώστε να ολοκληρώσουν το make up look τους. Τα powder προϊόντα θα «κλειδώσουν» ακόμη καλύτερα το μακιγιάζ.

Επενδύστε λοιπόν, στα προϊόντα που απευθύνονται στις δικές σας ανάγκες, δημιουργώντας σταθερά makeup looks!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS