ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Sun Screen Fluid-to-Powder: Το αντηλιακό με αίσθηση πούδρας, που σε φροντίζει σαν καλλυντικό


Κλέλια Φατούρου

27 Ιουνίου 2022

Sun Screen Fluid-to-Powder: Το αντηλιακό με αίσθηση πούδρας, που σε φροντίζει σαν καλλυντικό
Το αντηλιακό που θα σε πείσει να το φοράς όλο τον χρόνο

Μόλις τα τελευταία χρόνια αντιλήφθηκα ότι το αντηλιακό είναι επιβεβλημένο όλους τους μήνες του χρόνου και δεν είναι ένα καλλυντικό που μας επισκέπτεται μόνο τα καλοκαίρια και μπαίνει από μόνο του στο νεσεσέρ. Ειδικά εγώ που διαθέτω μία λευκή επιδερμίδα με πολλές φακίδες, θα έπρεπε να ξέρω πόσο σημαντική είναι η χρήση ενός αντηλιακού με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και όταν θυμάσαι ότι πρέπει να το φοράς 12 μήνες τον χρόνο, δεν είναι εύκολο να βρεις το καταλληλότερο. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει διάφορα αντηλιακά, γιατί νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει. Μέχρι τη στιγμή που βρήκα αυτό που κάνει το δέρμα μου να νιώθει υπέροχα.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Κάποια στιγμή, και εντελώς τυχαία, ανακάλυψα το Sun Screen Fluid-to-Powder της FREZYDERM και, ψέματα δεν θα πω, αυτό που με έπεισε ήταν η λέξη πούδρα. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι η υφή θα είναι τρομερά ανάλαφρη και δεν θα νιώθω ένα μόνιμο βάρος πάνω στο πρόσωπό μου. Και είχα απόλυτο δίκιο.

Πρόκειται για μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής για καλλυντική ευχαρίστηση και φροντίδα του δέρματος. Στηρίζεται στην καινοτομία Transforming Τextures, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Επίσης, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας - White Peony Pure Skin Benefits- ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό*, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Μεταφέρεται παντού και έχει μία απίστευτα χρηστική συσκευασία, κάτι που θα σε κάνει κι εσένα να το λατρέψεις! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στη δουλειά, ειδικά αν κάθεσαι κοντά στο παράθυρο, όπως εγώ, και σε βλέπει σχεδόν όλη την ώρα ο ήλιος. Κι αναμφίβολα, θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος σε παραλία και βόλτες!

Ακόμη, αν η επιδερμίδα σου έχει την τάση να αφυδατώνεται ή απλώς είναι ξηρή, το Sun Screen Fluid-to-Powder, θα την ενυδατώσει και θα τη φροντίσει, με αποτέλεσμα να τη νιώθεις πιο φρέσκια από ποτέ.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Πώς ανανεώνεται το αντηλιακό Sun Screen Fluid-to-Powder;

Απλώνετε επαρκή ποσότητα (σκεφτείτε μια κουταλιά του γλυκού) 20 με 30 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι και ανανεώνετε συχνά.

*To ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας έχει μελετηθεί ειδικά σε εθελοντές με διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό και χρόνια ξηρότητα λόγω εξωγενών και ενδογενών παραγόντων.