ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άψογο φυσικό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

16 Ιουλίου 2022

Πώς θα δημιουργήσετε ένα άψογο φυσικό βλέμμα
Τα γήινα χρώματα στο μακιγιάζ είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ταιριάζουν σε όλες μας γι’ αυτό και τους δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση

Ειδικά όταν πρόκειται για το eye makeup οι nude και καφέ αποχρώσεις είναι πάντα η πρώτη επιλογή. Και φέτος το καλοκαίρι λοιπόν αυτές είναι οι αποχρώσεις που προτείνουν μέσα από τα catwalks οι διάσημοι makeup experts.

Καθαρό πρόσωπο με λαμπερό βλέμμα στις αποχρώσεις της γης.

Jenny.Gr

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το earthy-natural eye makeup είναι:

  • Να φροντίσουμε τα μάτια μας να είναι ξεκούραστα και ενυδατωμένα. Μία καλή κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για να δείχνει τα μάτια φωτεινά και ξεκούραστα.
  • Στη συνέχεια χρειαζόμαστε ένα concealer, κάλυψης ή φωτεινότητας, ανάλογα με τις ανάγκες της καθεμίας.
  • Έπειτα σειρά έχει η σκιά. Αφού δοκιμάσουμε αρκετές nude-brown αποχρώσεις καταλήγουμε σε αυτές που μα ταιριάζουν καλύτερα. Πολύ βοηθητική σε αυτή την περίπτωση είναι μία παλέτα με γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να μπορούμε είτε να αναμείξουμε χρώματα είτε να προσαρμόσουμε το eye makeup στις ανάγκες μας κάθε φορά. Για παράδειγμα, το πρωί δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε καφέ σκιά, ενώ το βράδυ ίσως είναι καλή ιδέα να τονίσουμε λίγο περισσότερο το περίγραμμα.

Tips:

  • Μία nude-ροζ σκιά μπορεί να απλωθεί σε όλο το βλέφαρο ως τα φρύδια για να κάνει το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο.
  • Για πιο έντονο βλέμμα, χωρίς να χάσει τη φυσική του όψη, μπορούμε να τονίσουμε τα φρύδια μας ή να περάσουμε μία σκούρα καφέ σκιά στη γραμμή των κάτω βλέφαρων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.