ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Gisele: Τα top μυστικά ομορφιάς και ευεξίας του iconic μοντέλου


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2022

Gisele: Τα top μυστικά ομορφιάς και ευεξίας του iconic μοντέλου
Ποτέ δεν κουραζόμαστε να μαθαίνουμε τα μυστικά ομορφιάς και ευεξίας των αγαπημένων μας σταρς. Σήμερα θα εστιάσουμε στα βήματα που ακολουθεί το πρώην super model, Gisele Bündchen

H Gisele είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες αυτού του πλανήτη και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα έχοντας περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μόδας και ομορφιάς πάνω στο catwalk όλα τα χρόνια της πορείας της. Αν κάτι θέλουμε να μάθουμε για εκείνη, είναι τα μυστικά ομορφιάς της καθώς έχει μια υπέροχη αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η superstar μοιάζει αρκετά νεότερη και η ίδια φροντίζει πολύ γι’αυτό μέσα από τις καλές της συνήθειες.

Ξυπνάει νωρίς και κάνει διαλογισμό

Η Gisele ξυπνάει καθημερινά πολύ νωρίς το πρωί, και μάλιστα την ώρα που όλοι κοιμούνται αφούς έτσι της δίνεται η ευκαιρία να φροντίσει σωστά τον εαυτό της και να ξεκινήσει την μέρα της. Φροντίζει να κάνει διαλογισμό κάθε πρωί και μάλιστα αυτή η συνήθεια αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας.

Επιλέγει φυσικό μακιγιάζ

Είναι υπέρμαχος του «less is more» για το μακιγιάζ και χαρακτηριστικά έχει πει στο παρελθόν:
«Πάντα ένιωθα καλύτερα με λιγότερο μακιγιάζ. Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία, με flat παπούτσια και messy μαλλιά. Μου αρέσει πιο πολύ το φυσικό look».

«Δεν προσπαθεί πολύ» για τα μαλλιά της

Για τα υπέροχα και λαμπερά μαλλιά της δεν προσπαθεί και πολύ. «Αφού απλώνω conditioner, ξεμπλέκω τα μαλλιά με τα δάχτυλά μου και τα αφήνω να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο», έχει αναφέρει .«Τα μαλλιά μου τα ξεμπλέκω την ώρα του μπάνιου με τα δάχτυλά μου, ούτε πριν, ούτε μετά το μπάνιο».

Επιλέγει τσάι χωρίς καφεΐνη

«Λατρεύω το τσάι, πίνω τσάι όλη μέρα». Προτιμά ένα φακελάκι τσαγιού με τζίντζερ και χαμομήλι. «Έπινα καφεΐνη όταν ήμουν στα 20 μου και είχα άγχος για αυτό!» Πλεόν, δεν πίνει πια καφεΐνη, αλλά λατρεύει το τσάι από βότανα σε όλες τις μορφές του.

Δεν αποχωρίζεται τις βιταμίνες

Είναι γνωστό ότι ακολουθεί μια κυρίως φυτική διατροφή, χωρίς γαλακτοκομικά και κάθε είδους επεξεργασμένα τρόφιμα, επομένως δεν θα μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Gisele δεν μπορεί χωρίς τις βιταμίνες της. «Πιστεύω ότι όσο [πρέπει] να θρέφουμε το σώμα μας μέσω της τροφής πρώτα, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε με βιταμίνη D ή ψευδάργυρο ή διάφορα πράγματα που είναι καλά για εμάς», επισημαίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.