ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο δραστικά serums για πιο φωτεινό και απαλό δέρμα


Ελένη Τσούτση

31 Αυγούστου 2022

Τα πιο δραστικά serums για πιο φωτεινό και απαλό δέρμα
Ανακαλύψτε τους ορούς που θα σας χαρίσουν λαμπερό δέρμα και τη νέα σεζόν

Ναι αν και ακόμη είμαστε οι περισσότεροι σε mood διακοπών, ήρθε η ώρα να μπούμε και πάλι σε πρόγραμμα. Αυτό ισχύει και στο skincare σας. Αν για παράδειγμα το καλοκαίρι αφεθήκατε για λίγο και δεν ακολουθούσατε όλα τα βήματα της περιποίησης της επιδερμίδας σας, αυτό το άρθρο είναι το σημάδι για να το αλλάξετε άμεσα αυτό.

Εμείς λοιπόν φροντίσαμε για εσάς καθώς θέλουμε να σας θυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε το serum. Πρόκειται για ένα παρεξηγημένο προϊόν αλλά πιστέψτε μας τόσο απαραίτητο για να αποκτήσετε μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας.

Jenny.Gr

Πώς να χρησιμοποιείτε το serum;

Προτού βάλετε ένα serum στη ρουτίνα σας είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη δράση του. Τα serums περιέχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών και αυτό σημαίνει ότι μερικές σταγόνες είναι αρκετές. Η υφή τους είναι πιο ελαφριά σε σχέση με άλλα skincare προϊόντα και μάλιστα ταιριάζει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

Πότε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε;

Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε την χρήση του τόσο καλύτερα για το δέρμα σας. Όμως αν έχετε αργήσει να βάλετε τους ορούς στη ζωή σας, καλό είναι να αρχίσετε από τώρα!

Κάντε scroll και ανακαλύψτε τα πιο αποτελεσματικά serums της αγοράς:

Serum Advanced Genifique, Lancome

Jenny.Gr

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Jenny.Gr

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Jenny.Gr

Advanced Night Repair, Estee Lauder

Jenny.Gr

Cellular Anti-Age, Nivea

Jenny.Gr

Drops of Youth Concentrate, The Body Shop

Jenny.Gr

L'Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Deep Anti-Wrinkle Night Serum

Jenny.Gr

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα serums με βιταμίνη C:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.