ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα αντηλιακά που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας όλον τον χρόνο


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2022

Τα αντηλιακά που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας όλον τον χρόνο
To καλοκαίρι τελείωσε όμως το αντηλιακό καλό είναι να παραμείνει στο νεσεσέρ σας

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το αντηλιακό δεν είναι επίκαιρο όμως η αλήθεια είναι άλλη. Οι skincare experts δεν σταματούν να τονίζουν το πόσο απαραίτητο είναι όλο τον χρόνο.
Ο ήλιος είναι πλέον καυτός όλο το χρόνο και ειδικά στη χώρα μας, με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό πια για όλη την οικογένεια.

Οι γυναίκες όμως δεν αρκούμαστε σε μία απλή αντηλιακή κρέμα. Θέλουμε και κάλυψη αλλά και προστασία χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Κι αυτό το πετυχαίνουμε με τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα, που μας απαλλάσσει από το καθημερινό «βάρος» ενός foundation.

Έτσι, καλό είναι και τη νέα σεζόν, να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με βαριά προϊόντα και συνθέσεις, αλλά αντίθετα να επιλέξουμε αντηλιακά με χρώμα, που θα μας χαρίσουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα, θα καλύπτουν τυχόν δυσχρωμίες, ατέλειες ή σπυράκια. Ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει και την ιδανική υφή αντηλιακού που μπορεί να χρησιμοποιεί στο καθημερινό του μακιγιάζ.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, να βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα αντηλιακά τόσο με χρώμα όσο και χωρίς.

Αντηλιακά με χρώμα

KORRES Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF50

Jenny.Gr

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Ενισχυμένη με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και πανθενόλη για υγιή όψη. Προστασία απο το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB. Προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Bioderma Photoderm Dry touch Mat Finish Sunscreen Light Tint SPF50+

Jenny.Gr

Πρόκειται για ένα αντηλιακό με διακριτικό χρώμα που χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό τριών πουδρών για να χαρίσει ένα ματ, στεγνό αποτέλεσμα.Προσφέροντας μέγιστη προστασία UVA και UVB, η ανθεκτική στο νερό αντηλιακή κρέμα απορροφάται από το δέρμα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια ή λιπαρά κατάλοιπα. Η ελαφριά φόρμουλα είναι ιδανική για ευαίσθητο ή ευπαθές δέρμα, καθώς βοηθά στην πρόληψη ζημίας και πρόωρης γήρανσης από επιβλαβή ακτινοβολία. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και υγιή με φυσική λάμψη.

Frezyderm Active Sun Screen Tinted SPF 50+

Jenny.Gr

Μία καινοτόμος ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Η πρωτοποριακή 360ο σύνθεσή της εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, προσφέροντας: πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση Χάρη στην τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής Color Adapt Pigments, εξασφαλίζει τέλεια χρωματική ομοιογένεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο.

Αντηλιακά χωρίς χρώμα

Caudalie Vinosun Ocean Protect Very High Protection Lightweight Cream SPF50+

Jenny.Gr

To Caudalie Vinosun Ocean Protect SPF50 40ml αντιηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες σταφυλιού. Εφαρμόζετε τόσο πρόσωπο όσο και το λαιμό.Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Capital Soleil UV-Age Daily Water Fluid Tinted SPF50+, Vichy

Jenny.Gr

Αντηλιακό προσώπου με λεπτόρρευστη υφή που προσφέρει προηγμένη προστασία από τη UVA & UVB ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα δρα ενάντια στα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης (ρυτίδες και καφέ κηλίδες).

Sun Defense Fluid Moisturizing Cream SPF50 Tinted, Radiant Professional

Jenny.Gr

Αντηλιακή κρέμα προσώπου καθημερινής περιποίησης με χρώμα. Η συνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ βιοτεχνολογικής προέλευσης και εκχύλισμα Polygonum Aviculare.

Καλό φθινόπωρο λοιπόν και μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.