ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Crème de la Mer: Ποια είναι η ιστορία της θρυλικής κρέμας


14 Σεπτεμβρίου 2022

Crème de la Mer: Ποια είναι η ιστορία της θρυλικής κρέμας
H La Mer εμπνέει ενδιαφέρον, θαυμασμό και απόλυτη αφοσίωση. Αυτή είναι η μαγική της ιστορία

Η ιστορία της Crème de la Mer είναι αυτή της ελπίδας, της επιμονής, της λεπτομερούς δεξιοτεχνίας. H δύναμη της ζωντανής θάλασσας κυριαρχεί και ήταν πάντα η αφετηρία. Μέσα στο μυστήριό της και βαθιά στη δύναμή της, η θάλασσα μεταβάλλεται συνεχώς, με μία αέναης ανανέωση.

Εμπνευσμένος από τις αναζωογονητικές δυνάμεις της θάλασσας, ο αεροδιαστημικός φυσικός Dr. Max Huber ξεκίνησε μια προσωπική αναζήτηση για να μεταμορφώσει την όψη της επιδερμίδας του μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο. Συνέλλεξε θαλάσσια φύκη, επιλεγμένα για την αέναη ικανότητά τους να αναγεννούνται και ξεκίνησε ένα θρυλικό ταξίδι ελπίδας και επιμονής.

Jenny.Gr

Μετά από χρόνια σχολαστικής έρευνας και πειραμάτων, ο Dr. Huber τελειοποίησε μια πλούσια, πολύπλοκη διαδικασία ζύμωσης, πολύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της – το πολύτιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Miracle BrothTM που βρίσκεται στην καρδιά των δυνάμεων μεταμόρφωσης της Crème de la Mer. Πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά, το Miracle Broth είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την ανανέωση της επιδερμίδας, που αυξάνει την υγιή όψη και τη φωτεινή λάμψη της.

Jenny.Gr

Εμποτισμένη με μια ισχυρή δόση Miracle Broth, η Crème de la Mer αιχμαλωτίζει τις θαυματουργές θεραπευτικές ενέργειες της θάλασσας. Η επιδερμίδα βυθίζεται σε άμεση ενυδάτωση και ανανέωση και μεταμορφώνεται ορατά με την υπόσχεση μίας νέας λάμψης και νεανικής όψης.

Jenny.Gr

H ενυδατική κρέμα από την οποία ξεκίνησαν όλα

Η εξαιρετικά πλούσια αυτή κρέμα παρέχει καταπραϋντική ενυδάτωση. Με τη δύναμη της κυτταρικής ανανέωσης του Miracle Broth™ και το αντιοξειδωτικό Lime Tea στην καρδιά της, η Crème de la Mer χαρίζει καθημερινή προστασία και αναζωογονητική επανόρθωση. Με τη συνεχή φροντίδα, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά και αναδεικνύεται μία πιο ανορθωμένη, ανανεωμένη όψη.

Jenny.Gr

Η τέχνη της ζύμωσης

Το Miracle Broth™ της La Mer είναι το αποτέλεσμα μίας κατοχυρωμένης αργής διαδικασίας που ξεκλειδώνει τη δυναμική ενέργεια των συστατικών. Giant Sea Kelp, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία υποβάλλονται σε ζύμωση ακριβείας με τη βοήθεια κυμάτων φωτός και ήχου. Μετά από 3-4 μήνες, αναδύεται το Miracle Broth™ σε μια έκρηξη ενέργειας και υπέρτατης καταπραϋντικής δράσης.

Αντιοδειδωτικό Lime Tea

Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα τουMiracle Broth™, το Lime Tea είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αργής εκχύλισης που διαρκεί ένα μήνα και ξεκλειδώνει τα αντιοξειδωτικά συστατικά από το φλοιό εσπεριδοειδών.

Jenny.Gr

Κυτταρική ανανέωση με το Miracle Broth

Το ελιξίριο αυτό κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer είναι κλινικά δοκιμασμένο ισχυρό ενάντια στον ερεθισμό και φέρει την επιδερμίδα σε μία κατάσταση ηρεμίας, αντιμετώπισης της γήρανσης˙ ενώ εγχέει στα κύτταρα ενέργεια ώστε η ίδια η επιδερμίδα να μπορεί να επανορθώσει και να αναδομηθεί.

Δομή Υγρών Κρυστάλλων

Στα βάθη της Crème de la Mer, το Miracle Broth™ περιβάλλεται από μία Δομή Υγρών Κρυστάλλων που προστατεύει τη ζωτική του δύναμη. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη για εφαρμογή, θερμαίνοντάς την μέχρι να γίνει διάφανη, απελευθερώνεται το Miracle Broth™ και προετοιμάζεται η υφή της για να εισχωρήσει στην επιδερμίδα και οι αναζωογονητικές της δυνάμεις να ταξιδέψουν σε βάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.