ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κρέμες προσώπου για γυναίκες στην εμμηνόπαυση


Ελένη Τσούτση

9 Νοεμβρίου 2022

Οι top κρέμες προσώπου για γυναίκες στην εμμηνόπαυση
Ανακαλύψτε τις καλύτερες κρέμες για την περίοδο της εμμηνόπαυσης και επιλέξτε την ιδανική για εσάς

Η εμμηνόπαυση είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας αφού παρατηρεί αλλαγές στο σώμα της, την επιδερμίδα της αλλά και στην ψυχολογία της. Οι αλλαγές αυτές γίνονται σιγά σιγά και της υπενθυμίζουν ότι είναι απαραίτητες ορισμένες wellness συνήθειες. Μια από αυτές είναι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα.

Η επιδερμίδα επηρεάζεται άμεσα από τη μείωση των γυναικείων ορμονών και μερικές από τις αλλαγές που συμβαίνουν είναι η λέπτυνση του δέρματος σε ποσοστό 1-2% τον χρόνο, αφυδάτωση, ερυθρότητα, μείωση της ελαστικότητας καθώς και αύξηση των ρυτίδων. Σίγουρα όλα αυτά δεν είναι ευχάριστα για καμία γυναίκα αλλά υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης.

Jenny.Gr

Η καθημερινή skincare ρουτίνα μπορεί σίγουρα να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεν έχετε παρά να την εφαρμόσετε!

Πρώτα από όλα, καλό είναι να καθαρίζετε το πρόσωπό σας σε βάθος με ένα προϊόν κατάλληλο, μη ερεθιστικό. Έπειτα να χρησιμοποιείτε μια ενισχυμένη κρέμα ματιών και μια κρέμα ενυδάτωσής χωρίς να αμελείτε να την εφαρμόζετε σε λαιμό και ντεκολτέ.

Jenny.Gr

Είναι γνωστές οι συνέπειες στο δέρμα τόσο από το μπλε φως ,όσο και από την ατμοσφαιρική ρύπανση, ώστε ήδη πολλά brands έχουν δημιουργήσει προστατευτικές κρέμες και από αυτούς τους επιβαρυντικούς παράγοντες. Το βράδυ μετά από τον σχολαστικό καθαρισμό, και από το μακιγιάζ, να χρησιμοποιείτε έναν ορό ανάπλασης, που μπορεί να περιέχει οξέα φρούτων, ρετινόλη και μια κρέμα νυκτός με θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Βρήκαμε τις καλύτερες κρέμες προσώπου για την εμμηνόπαυση, που αξίζει να εντάξετε στη ρουτίνα σας από σήμερα κιόλας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.