ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα travel size προϊόντα ομορφιάς για την επόμενη πτήση σου


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2023

Τα καλύτερα travel size προϊόντα ομορφιάς για την επόμενη πτήση σου
Instagram/ @clickmyworld
Τα travel size προϊόντα μας σώζουν κυριολεκτικά και εμείς σας έχουμε τα sets που μπορείτε να έχετε μαζί σας στην επόμενη πτήση

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν αργεί και ήδη οι περισσότερες σκεφτόμαστε τα μέρη που θα επισκεφτούμε και θα χαλαρώσουμε μακριά από την ένταση και τη ρουτίνα της πόλης. Προσωπικά, αν σε κάτι δυσκολεύομαι σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση είναι το πακετάρισμα, από τα ρούχα μέχρι τα καλλυντικά και τα skincare προϊόντα. Μέχρι που μπήκαν και στη δική μου ζωή τα travel size προϊόντα και όλα άλλαξαν, έγιναν πιο εύκολα.

Αν λοιπόν ταυτίζεστε με εμένα, ήρθε η ώρα να αγοράσετε όλα τα travel size kits που θα σας λύσουν τα χέρια στο επόμενο ταξίδι σας. Τα καλά νέα είναι ότι χωράνε παντού στη βαλίτσα, στην χειραποσκευή, στο νεσεσέρ σας. Ακόμη, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα προϊόντα πριν επενδύσετε στις μεγάλες συσκευασίες.

Ανακαλύψτε τα δικά σας αγαπημένα beauty travel size kits που θα σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις για να μην χρειαστεί να αποχωριστείτε την κρέμα σώματος ή την ενυδατική σας κρέμα.

Παρακάτω κάναμε μία λίστα με τα beauty items σε mini συσκευασίες για το επόμενο τριήμερο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.