ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Emily Ratajkowski, εσύ; Έκανε το πιο δυναμικό hair look και μας ξανασυστήνεται


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Emily Ratajkowski, εσύ; Έκανε το πιο δυναμικό hair look και μας ξανασυστήνεται
Instagram/ @emrata
Η Emily Ratajkowski μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα αφού έκανε την πιο iconic αλλαγή στα μαλλιά της μέχρι σήμερα (και δεν δεχόμαστε αντιρρήσεις)

Καθώς οδεύουμε προς την άνοιξη, το bob εξακολουθεί να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Μετά το πρόσφατο bob που έκανε στα μαλλιά της η Zendaya, σειρά έχει η Emily Ratajkowski. Το εντυπωσιακό μοντέλο μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους με το νέο της hair look. Μας θυμίζει πολύ το κοντό καρέ που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την ταινία «Amélie» και η Emily κατάφερε να μας συστήσει μια άλλη της πλευρά, πιο ατημέλητη και το ίδιο sexy.

Η Emrata μάλιστα παραβρέθηκε πρόσφατα και στο fashion show του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη, και ήταν η πρώτη φορά που πόζαρε με το νέο της hair look. Έβαψε λοιπόν τα μαλλιά της μαύρα, έκοψε αφέλειες αλλά και κοντό καρέ. Ένας συνδυασμός που δημιούργησε μια νέα εικόνα που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας ξάφνιασε ευχάριστα!

Εκτός από την επίσημη εμφάνιση που έκανε στο show του Marc Jacobs, η Emrata εγκαινίασε το νέο της hairstyle με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση από τους Luca και Alessandro Morelli. Ποζάρει γυμνή και δείχνοντάς πόσο όμορφα αισθάνεται με τα νέα της μαλλιά.

Η femme fatale πλευρά της είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.