ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Grammy 2023: Αυτά ήταν τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Grammy 2023: Αυτά ήταν τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς
Instagram/ @jlo
Τα φετινά βραβεία Grammy έγιναν με όλες τις σταρς της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν το παρών και εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής βιομηχανίας, η 75η απονομή βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Los Angeles, και τα highlights ήταν πολλά. Το κόκκινο χαλί «πλημμύρισε» με υπέροχες εμφανίσεις και οι αγαπημένες μας celebrities ήταν πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Τα beauty looks που επέλεξαν οι σταρς είχαν τόσο old Hollywood vibes όσο και μια πιο νοσταλγική Y2K διάθεση. Οι nude αποχρώσεις και οι έντονες γυαλάδες επικράτησαν στο μακιγιάζ, ενώ οι περισσότερες άφησαν τα μαλλιά τους κάτω κάνοντάς τα απόλυτο statement.

Εμείς σας δίνουμε τον παλμό από το red carpet της βραδιάς με τα beauty looks που μπαίνουν στη λίστα με τα αγαπημένα μας!

Jennifer Lopez

Jenny.Gr
Instagram/ @jlo

H Jennifer Lopez ήταν από τις πιο λαμπερές παρουσίες και επέλεξε το signature nude makeup look που αναδείκνυε υπέροχα τα χαρακτηριστικά της, ενώ στα μαλλιά της έκανε ανάλαφρους κυματισμούς δημιουργώντας έναν υπέροχο beauty combo.

Lizzo

Jenny.Gr
Instagram/ @lizzobeeating

H Lizzo έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με το πορτοκαλί να κυριαρχεί στο φορεμά της, στο μακιγιάζ της αλλά και στο manicure της. Έφερε την άνοιξη μέσα στο χειμώνα και από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι!

Beyonce

Jenny.Gr
Instagram/ @beyonce

Glam και sexy όπως ακριβώς την έχουμε στο μυαλό μας, η Beyonce εμφανίστηκε με mermaid hair και ένα αψεγάδιαστο make up με cat eye.

Adele

Jenny.Gr
Instagram/ @thediaryge

Με old Hollywood διάθεση, η Adele έκανε ένα κλασικό hairstyle χαρίζοντας μια chic αίσθηση στο look της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της τα ελαφρώς ombre χείλη της έκλεψαν την παράσταση.

Lourdes

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Πιο γοητευτική από ποτέ, η Lourdes έκανε τη διαφορά στο κόκκινο χαλί, με ένα beauty look που δεν θα μπορούσε να μη μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας.

Camila Cabello

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Χαλαρή και ανεπιτίδευτη πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση η Camila Cabello. Ένα nude makeup look με soft αποχρώσεις και winged liner, είναι αυτά που κρατάμε.

Taylor Swift

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Taylor Swift δεν μπορεί να αποχωριστεί τη ρομαντική της πλευρά (και πολύ καλά κάνει) αφού κάθε φορά μας δίνει δυνατές εικόνες στο κόκκινο χαλί. Εμφανίστηκε με ένα απλό updo, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μπλε αποχρώσεις στα μάτια της που τόνιζαν ακόμη περισσότερο το βλέμμα της.

Paris Hilton

Jenny.Gr
Instagram/ @parishilton

Η Paris Hilton είναι το κορίτσι των 90’s και το ξέρει! Πόζαρε με ένα half up bun και smoky eye δημιουργώντας ένα look που θέλουμε σύντομα να αντιγράψουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.