ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αρώματα φέτος, σύμφωνα με τους experts


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2023

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα αρώματα φέτος, σύμφωνα με τους experts
Πώς θα μυρίζουμε το 2023;

Τα αρώματα ανανεώνονται και τα brands αναζητούν συνεχώς νέες φόρμουλες και συναρπαστικούς συνδυασμούς για να καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν. Οι τάσεις δεν σταματούν μόνο στο μακιγιάζ, το skincare και τα μαλλιά αλλά συνεχίζονται και στα αρώματα. Τα αιθέρια έλαια και τα ελαφριά μείγματα δείχνουν να έχουν κυρίαρχη θέση και αυτό που τονίζουν οι experts είναι ότι υπάρχει διάθεση για πιο έντονα «eau de parfums» αρώματα. Η ένταση και η διάρκεια είναι ο χρυσός συνδυασμός για το τέλειο άρωμα ενώ οι νότες που θα επιλέξετε είναι μια προσωπική υπόθεση.

Αφήστε λοιπόν στην άκρη το άρωμα που έχετε ήδη και ενημερωθείτε για τις μεγαλύτερες και καλύτερες τάσεις αρωμάτων για το 2023.

«Βλέπουμε μερικές από τις αγαπημένες μας μάρκες να βελτιώνουν τις συνθέσεις τους και να επιλέγουν Eau de Parfum φόρμουλες αντί για Eau de Toilette τους», αναφέρει ο National Beauty Director της Nordstrom Autumne West. Αυτή είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για όποιον θέλει να ανανεώσει το άρωμά του με ένα φινίρισμα με μεγαλύτερη διάρκεια που δεν υπερισχύει, αλλά είναι πιο αισθητό.

Bold Eau de Parfums

Τα έντονα και μακράς διαρκείας αρώματα θα είναι στην πρώτη γραμμή φέτος. Μια κλασική επιλογή δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος και αυτό τονίζουν οι ειδικοί των αρωμάτων. Η δύναμη που έχει ένα άρωμα είναι μεγάλη και ένα fashion brand σίγουρα έχει δημιουργήσει κάτι πολύ δυνατό, που ταιριάζει στις περισσότερες.

YSL Libre Le Parfum

Jenny.Gr

Fruity Florals

Με την άνοιξη να απέχει μόλις λίγες εβδομάδες, περιμένετε να δείτε νότες από λουλούδια και εσπεριδοειδή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.
Αυτή η κατηγορία έχει το μεγαλύτερο κοινό και ίσως το πιο πιστό. Το λάιμ, το πορτοκάλι και το περγαμόντο κλέβουν την παράσταση, ενώ το γιασεμί, η παιώνια και το ελαφρύ τριαντάφυλλο ακολουθούν. Εσείς αποφασίζετε!

Miss Dior Blooming Bouquet

Jenny.Gr

Sustainable Scents

Η βιωσιμότητα δεν είναι απαραίτητα μια τάση, είναι μια εξέλιξη. Και το 2023 θα δείτε άλματα από τη βιομηχανία αρωμάτων. Οι μάρκες συνεχίζουν να εργάζονται για τη διαφάνεια σε αυτόν τον χώρο, από την προμήθεια συστατικών, τα επαναγεμιζόμενα μπουκάλια και τον τρόπο κατασκευής των αρωμάτων μέχρι το τελικό λανσάρισμα.

Kilian Paris Kilian Liquors Angels' Share Perfume Refill

Jenny.Gr

Nouveau Florals

Τα γκουρμέ αρώματα (σκεφτείτε νότες όπως βανίλια) επανέρχονται δυναμικά. Τα nouveau floral αρώματα, όπως τα χαρακτηρίζουν οι ειδικοί, ξεχωρίζουν και πάλι. Νότες από τριαντάφυλλο και γαρδένια ανανεώνουν μια κατηγορία αρωμάτων που έχουν πολλές fans όλα αυτά τα χρόνια.

Tom Ford Tubereuse Nue Eau de Parfum

Jenny.Gr

Musky Moments

Απαιτεί λίγο χρόνο για να βρείτε τι πραγματικά λειτουργεί στο δέρμα σας, αλλά μπορείτε να εξερευνήσετε τις ξυλώδους νότες, καθώς είναι πολύ κοντά στο δέρμα και δίνουν αυτή την οικεία αίσθηση. Ανάλογα με το άρωμα, αυτό μπορεί να κυμαίνεται από γλυκό και κρεμώδες έως πικάντικο και γήινο – εξαρτάται από τον εκάστοτε συνδυασμό.

Heretic Bergamusk Plant-Based Eau de Parfum

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.