ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εμμηνόπαυση: Η απόλυτη skincare σειρά που χρειάζεσαι για να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα σου


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2023

Εμμηνόπαυση: Η απόλυτη skincare σειρά που χρειάζεσαι για να ενδυναμώσεις την επιδερμίδα σου
shutterstock
Ανακαλύψαμε τα προϊόντα περιποίησης που θα γίνουν ο σύμμαχός σου κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης

Κεφάλαιο: Εμμηνόπαυση. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή κάθε γυναίκας αφού είναι μια περίοδος που παρατηρεί αλλαγές στο σώμα της, την επιδερμίδα της αλλά και στην ψυχολογία της. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να γίνονται με αργούς ρυθμούς αλλά είναι μια υπενθύμιση ότι η ρουτίνα πρέπει να διαμορφωθεί με βάση τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Έντονες ρυτίδες, ξηρότητα, άτονη επιδερμίδα, χαλάρωση και λιγότερη ελαστικότητα, είναι μερικά από τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας που παρατηρούνται εξαιτίας της απώλειας του κολλαγόνου, αλλά και της αργής κυτταρικής ανανέωσης. Σίγουρα όλα αυτά δεν είναι ευχάριστα για καμία γυναίκα. Υπάρχει όμως τρόπος να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης.

Αφού πρώτα αναγνωρίσετε τα σημάδια και τα διαφορετικά στάδια που περνάει η επιδερμίδα σας, έπειτα μπορείτε να δράσετε. Η βιομηχανία της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα και έχει δημιουργήσει φόρμουλες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τόσο της περιεμμηνόπαυσης όσο και της εμμηνόπαυσης παρέχοντας κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο καθημερινό skincare που μπορεί να χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα, αρκεί φυσικά να έχετε επενδύσει στα σωστά προϊόντα.

Εμείς κάναμε μια έρευνα και ανακαλύψαμε μια σειρά που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση και στη µετά εµµηνόπαυση, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των αλλαγών που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ορμονικής γήρανσης, καθώς ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Πρόκειται για τη νέα αντιρυτιδική σειρά NUTRI CALCIUM της bioten.

Jenny.Gr

Το bioten, το αγαπημένο brand περιποίησης της επιδερμίδας, καλεί όλες τις γυναίκες να αναδείξουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και να δουν την ηλικία τους σαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους με την νέα ολοκληρωμένη σειρά NUTRI CALCIUM.

Γιατί να επιλέξετε τη σειρά Bioten Nutricalcium;

Η νέα σειρά Bioten Nutricalcium περιέχει ασβέστιο που ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και προωθεί την αναγέννηση του δέρματος. Η Βιταμίνη Β5 που περιέχει η σύνθεση συμβάλλει στη βελτίωση της λάμψης του δέρματος ενώ το FemiGen+, ένα συστατικό βιοτεχνολογίας, φυτικής προέλευσης, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά και βλέπετε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται. H ξηρότητα και το βάθος των ρυτίδων μειώνονται, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται, ενώ η ελαστικότητα βελτιώνεται σημαντικά.

Jenny.Gr

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και ορό ενδυνάμωσης και σύσφιξης. Αυτό το skincare combo έχει στόχο να αντισταθμίσει την απώλεια της πυκνότητας και να χαρίσει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, επανορθώνοντας όλες τις φθορές.

Η θηλυκότητα δεν παύει στην εμμηνόπαυση και το bioten με τη σειρά NUTRICALCIUM είναι εδώ για βοηθήσει όλες τις γυναίκες να αισθανθούν γεμάτες αυτοπεποίθηση με τον εαυτό τους και το δέρμα τους σε αυτή τη διαφορετική περίοδο της ζωής τους. Το μήνυμα λοιπόν είναι ένα: «Η ομορφιά δεν έχει κανέναν εχθρό, ούτε το χρόνο».

Jenny.Gr

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο http://biotencosmetics.com/.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.