ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είσαι 40+; Αυτή είναι η κίνηση ματ για αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

16 Μαΐου 2023

Είσαι 40+; Αυτή είναι η κίνηση ματ για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
Splash Ideal Images
Εσύ ακολουθείς αυτή τη μικρή «μυστική συνήθεια» στην καθημερινή σου ρουτίνα;

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αν θέλουμε να έχουμε μια νεανική εικόνα καθώς μεγαλώνουμε.

Η βαθιά θρέψη με τα ευεργετικά συστατικά θα καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης. Αν είσαι λοιπόν 40+ δεν έχεις παρά να κάνεις ένα καλό update στο skincare σου και εκτός από τις κρέμες και τα serums, να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου και μια τονωτική λοσιόν η οποία θα κλειδώσει την υγρασία και θα καταπραΰνει το δέρμα.

"H lotion προσφέρει πολλά στη φροντίδα της επιδερμίδας", αναφέρει ο Dr. Anjali Mahto, δερματολόγος και εκπρόσωπος του British Skin Foundation. "Μπορεί να απομακρύνει το πλεόνασμα λιπαρότητας και να ισορροπήσει το pH του δέρματος." Επιπλέον, η lotion προετοιμάζει τους πόρους του δέρματος, για να υποδεχθούν και να απορροφήσουν καλύτερα η ενυδατική και το serum.

H lotion εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει στο δέρμα μια λεία και μεταξένια αίσθηση. Μπορείς να την εφαρμόσεις αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν από το μακιγιάζ ή και μόνη της.

L'Occitane En Provence Aqua Réotier Moisture Prep Essence

Jenny.Gr

Capture Totale Intensive Essence Lotion Face Lotion

Jenny.Gr

L'occitane Immortelle Divine Activating Essence

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.