ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έχεις καφέ κηλίδες; Αυτός είναι ο best seller ορός που θα σου χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2023

Έχεις καφέ κηλίδες; Αυτός είναι ο best seller ορός που θα σου χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη
Έχετε κηλίδες και αναζητάτε το προϊόν που θα τις εξαφανίσει; Σας έχουμε τo απόλυτo προϊόν που διορθώνει άμεσα όλους τους τύπους κηλίδων

Κεφάλαιο:κηλίδες. Ένα ζήτημα που όσο μεγαλώνουμε μας απασχολεί όλο και περισσότερο καθώς νιώθουμε ότι «χαλάνε» την όψη της επιδερμίδας μας. Οι αναζητήσεις στο google αποκαλύπτουν ότι οι κηλίδες αποτελούν το τρίτο σημαντικότερο θέμα που μας προβληματίζει περισσότερο, μετά τη χαλάρωση και την ακμή.

Οι καφέ κηλίδες, γνωστές και ως πανάδες, αποτελούν ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης. Τα καφέ στίγματα, σύμφωνα με τους ειδικούς θα εμφανιστούν σε όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι εκτεθειμένοι για πολλές ώρες στον ήλιο (φωτογήρανση), έχουν περάσει ακμή (κηλίδες υπερμελάγχρωσης), ή τα απέκτησαν από την εγκυμοσύνη (μέλασμα).

Όποια και αν είναι η αιτία των κηλίδων, το Α και το Ω για να πείτε αντίο μια για πάντα είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που περιέχουν συστατικά που είναι ικανά να τις εξαφανίσουν. Το δέρμα μας άλλωστε αλλάζει αλλά εμείς είμαστε εδώ για να δράσουμε. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ανανεώσετε το skincare νεσεσέρ σας και να αποκτήσετε μια λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια και κηλίδες.

Jenny.Gr

Ποια είναι η πιο αποτελεσματική λύση;

Tο Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting της Caudalie είναι ιδανικό για όλους τους τύπους κηλίδων και όλους τους φωτότυπους δέρματος. Πρόκειται για τον Νο1 ορό κατά των κηλίδων στα φαρμακεία της Γαλλίας, με ένα μπουκαλάκι να πωλείται ανά 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως. Αυτό που κάνει τόσο μοναδικό αυτόν τον ορό είναι η βινιφερίνη, ένα θαυματουργό συστατικό που έχει αποδειχτεί ότι αναστέλλει σημαντικά τη δράση της Τυροσινάσης, που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης.Plus, έχει 62 φορές περισσότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη C.

Jenny.Gr

Η αποτελεσματικότητα του Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting είναι κλινικά αποδεδειγμένη και στους 6 φωτότυπους επιδερμίδας και σε όλους τους τύπους κηλίδων. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Ακόμη, ενδείκνυται για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Jenny.Gr

Μετά τη συστηματική χρήση του ορού πρωί και βράδυ, θα διαπιστώσετε ότι η ένταση του χρωματισμού των κηλίδων θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Βέβαια ακόμη και στο ζήτημα των κηλίδων, η πρόληψη είναι πολύ σημαντική. Αν θέλετε να μην έχετε μελλοντικά σημάδια τότε ο ορός δρα και προληπτικά.

Και αφού λύσαμε το θέμα των κηλίδων, τώρα μπορούμε να κάνουμε focus και στο λαμπερό βλέμμα. Το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών είναι πιο επιρρεπές σε βλάβες από τον ήλιο, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και ρυτίδες, γι' αυτό αυτή η περιοχή του προσώπου απαιτεί ιδιαίτερη και συστηματική φροντίδα.

Jenny.Gr

Η Caudalie έχει και εδώ την απάντηση και ακούει στο όνομα: Vinoperfect Brightening Eye Cream . Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που όλες αντιμετωπίζουμε και αναζητάμε καθημερινά λύσεις. Μάλιστα, οι experts τονίζουν ότι η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Όπως σε κάθε beauty πρόβλημα, έτσι και εδώ η κατάλληλη κρέμα ματιών θα σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από τους μαύρους κύκλους.

Jenny.Gr

Αυτό που κάνει τόσο μοναδική αυτή την κρέμα ματιών είναι η καφεΐνη που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και η νιασιναμίδη που φωτίζει και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στο περίγραμμα των ματιών. Ένα τέλειο combo συστατικών που θα αναζωογονήσει σε βάθος το βλέμμα σας. Αρκεί να την εφαρμόσετε πρωί και βράδυ και θα εκπλαγείτε από θεαματικά αποτελέσματα.

Jenny.Gr

Τα ορατά αποτελέσματα κατά των κηλίδων και των μαύρων κύκλων μπορείτε να τα δείτε με γυμνό μάτι από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες! Κάντε λοιπόν το ωραιότερο δώρο ομορφιάς στην επιδερμίδα σας χαρίζοντάς της ζωντάνια, λάμψη και ομοιόμορφη υφή με τη best -seller σειρά Vinoperfect.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.