ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Wedding Skin Prep: H θεραπεία που υπόσχεται σμίλευση, μυϊκή ενδυνάμωση και λιπόλυση


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2023

Wedding Skin Prep: H θεραπεία που υπόσχεται σμίλευση, μυϊκή ενδυνάμωση και λιπόλυση
Pexels
Αν παντρεύεστε δεν πρέπει να λείπει από το beauty timeline σας η θεραπεία με το μηχάνημα EMSCULPT NEO της πρωτοπόρου αμερικανικής εταιρείας BTL Aesthetics, που μόλις ήρθε και στην Ελλάδα

Η προετοιμασία κάθε νύφης περνάει από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξει στο τέλειο νυφικό, το ιδανικό χτένισμα και το μακιγιάζ που της ταιριάζει περισσότερο. Έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο διαδίκτυο για να εμπνευστεί, ξεφυλλίζοντάς περιοδικά και συζητώντας με τις φίλες της ώστε να κάνει τις ωραιότερες επιλογές. Κάτι όμως που αμελούν οι περισσότερες μέλλουσες νύφες είναι οι θεραπείες σώματος που υπόσχονται σμίλευση, μυϊκή ενδυνάμωση και λιπόλυση. Λίγο πριν από το γάμο σας, λοιπόν, μπορείτε να φροντίσετε το σώμα σας να βρίσκεται στα καλύτερά του, ώστε να αναδείξετε την πιο λαμπερή σας εκδοχή του εαυτού σας.

Έχοντας αποδεχτεί την πρόταση γάμου, και αφού έχετε τραβήξει τις πιο τρυφερές ring selfies, ήρθε η ώρα να οργανώσετε το πρόγραμμα περιποίησης σώματος που θα εφαρμόσετε, προκειμένου να νιώθετε υπέροχη την πιο σημαντική μέρα για εσάς.

Jenny.Gr
Shutterstock


Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα ανακαλύψαμε την νούμερο ένα επαναστατική μέθοδο, μια μη επεμβατική θεραπεία που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη γλυπτική σώματος: το μηχάνημα EMSCULPT NEO, αποκλειστικά από τους εφευρέτες της μεθόδου, την εταιρία BTL Aesthetics. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η BTL Aesthetics δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευαστών αισθητικού εξοπλισμού παγκοσμίως, αποτελώντας πλέον έναν από τους ηγέτες του χώρου, με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας.

Jenny.Gr
Shutterstock

Βασισμένο σε περισσότερες από 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις, αποτελεί μία πρωτοποριακή προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο στους μύς, όσο και στο λίπος και το δέρμα. Πρόκειται για ένα μηχάνημα με κλινικές μελέτες και πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, το οποίο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα ανάλογα με ποιο σημείο του σώματος θέλετε να βελτιώσετε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει γίνει η αγαπημένη θεραπεία πολλών σταρς του εξωτερικού, οι οποίες ορκίζονται στο EMSCULPT NEO.

Το EMSCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών. Μπορεί να προσφερθεί ως θεραπεία περιγράμματος μηρών 4D, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύς και από τις 4 πλευρές. Ακόμη, εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο σε μυς, όσο και στο λίπος.

Jenny.Gr

Πώς λειτουργεί το EMSCULPT NEO;

Αν ο χρόνος για εσάς είναι πολυτέλεια, τα καλά νέα είναι ότι η κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 30 λεπτά, ενώ το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%, αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%, μείωση πόντων στη μέση κατά 5.9 εκατοστά, μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%.

Jenny.Gr

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη θεραπεία, μπορείτε να επισκεφτείτε τον καταξιωμένο πλαστικό χειρούργο κο Όθωνα Κρητικό. Σύμφωνα με τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Κρητικό, ο οποίος επένδυσε πρώτος στην Ελλάδα στο EMSCULPT NEO:

«Πρόκειται για έναν επαναστατικό συνδυασμό HIFEM + RF στις θεραπείες σώματος ο οποίος παρουσιάζει για 1η φορά την 2 σε 1 λύση για να βοηθήσει τους ασθενείς να κατακτήσουν ακόμα δυσκολότερους στόχους. Χάρη στις ειδικές κεφαλές συνδυάζει HIFEM+ και συγχρονισμένη συχνότητα υψηλής έντασης, με στόχο τον λιπώδη ιστό, αλλά και τους μυς, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει αύξηση της μυϊκής μάζας, ενδυνάμωση και λιπόλυση, η οποία μεταφράζεται με την απώλεια εκατοστών σε 9 διαφορετικές περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία. Η συνέργεια του HIFEM+ με ραδιοσυχνότητες εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με σταθερά αποτελέσματα, γρήγορα και με ασφάλεια.»

Jenny.Gr

Tο EMSCULPT NEO by BTL Aesthetics είναι ένα premium μηχάνημα που υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα και αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να βρείτε το αυθεντικό καθώς κάθε είδους απομίμηση υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει προβλήματα στο σώμα σας.

Jenny.Gr
Shutterstock

Αξιοποιώντας τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, το EMSCULPT NEO θα φέρει στο σώμα σας την αλλαγή που ονειρεύεστε γρήγορα και εύκολα. Οργανώστε, λοιπόν, το beauty calendar του γάμου σας έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα το self care!

Δρ Όθωνας Κρητικός
Κολοκοτρώνη 15, Κηφισιά 14 562
210 80 88 488

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα: https://btlaesthetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.