ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά τα λάδια σώματος μυρίζουν καλοκαίρι και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2023

Αυτά τα λάδια σώματος μυρίζουν καλοκαίρι και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις
Unsplash
Τα body oils που θα σου χαρίσουν μοναδική λάμψη αυτό το καλοκαίρι

Μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες ομορφιάς κάθε καλοκαίρι είναι ότι κάνουμε skip τις κρέμες σώματος και εφαρμόζουμε υπέροχα μυρωδάτα body oils. Οι χαλαρωτικές και τροπικές μυρωδιές μας ταξιδεύουν σε καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ ενυδατώσουν βαθιά την επιδερμίδα μας. Τα body oils είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και πολύτιμα έλαια και αποτελούν πολύτιμη τροφή για το δέρμα αλλά και τα μαλλιά.

Αν λοιπόν τα body oils δεν έχουν γίνει ακόμα μέρος της skincare ρουτίνας σου, ίσως αυτό το άρθρο σε κάνει να αναθεωρήσεις. Τα έλαια σώματος είναι το μυστικό όπλο πολλών celebrities που βλέπουμε να έχουν λαμπερή επιδερμίδα. Σε κάθε τους εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, φροντίζουν να έχουν τοποθετήσει τα αγαπημένα τους skincare προϊόντα και αναμεσά τους είναι φυσικά το body oil που υπογράφει ένα μοναδικό αποτέλεσμα λάμψης.

Jenny.Gr
Pexels

Το body oil μπορείς να το εφαρμόζεις στο σώμα σου είτε μόνο του είτε αφού έχεις εφαρμόσει την ενυδατική σου κρέμα.Βοηθάει στο «κλείδωμα» της υγρασίας και την κάνει πιο απαλή και μεταξένια.

Το καλοκαίρι σε περιμένει και αν θέλεις η επιδερμίδα σου να είναι ονειρική δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε ένα από τα παρακάτω body oils που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.