ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα concealers για απίστευτα φωτεινό βλέμμα που πρέπει να αποκτήσεις


Ελένη Τσούτση

13 Ιουνίου 2023

Τα καλύτερα concealers για απίστευτα φωτεινό βλέμμα που πρέπει να αποκτήσεις
Instagram/@ Allana Davison
Καλοκαίρι και λαμπερό βλέμμα πάνε μαζί! Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα concealers που θα λατρέψεις

Στοιχηματίζουμε ότι καμία δεν θέλει να έχει μαύρους κύκλους αυτό το καλοκαίρι. Γι’ αυτό σου έχουμε τα καλύτερα concealers της αγοράς που θα ξεκουράσουν το βλέμμα σου. Το concealer μπορεί με μια κίνηση να ολοκληρώσει τα καλοκαιρινά σου makeup looks. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγες στρώσεις mascara, ένα ρουζ για να αποκτήσει φρεσκάδα το πρόσωπό σου και τέλος να καμουφλάρεις τους μαύρους κύκλους, που ίσως έχεις αποκτήσει με τα ξενύχτια, με το αγαπημένο σου concealer.

Οι makeup experts έχουν μερικά tips για την καλύτερη εφαρμογή του concealer που σίγουρα θα χρειαστείς!

  • Πολλές φορές από βιασύνη ξεχνάς πρώτα να εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα, έτσι όμως αφυδατώνεται η επιδερμίδα και σχηματίζονται αυτές οι ενοχλητικές λεπτές γραμμές που μοιάζουν με ρυτίδες. Plus, η ενυδατική βοηθάει στο να διατηρηθεί για περισσότερες ώρες το concealer στη θέση του.

  • Mπορείς να αναμείξεις λίγη από την κρέμα ματιών με το concealer, κάνοντάς το ευεργετικό για το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια.
  • Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εφαρμόσεις είναι να σχηματίσεις ένα τρίγωνο, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ένα νωπό σφουγγαράκι, να ταμπονάρεις εκείνο το σημείο απαλά προκειμένου να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα το προϊόν και να καλύψει τους μαύρους κύκλους.

Ανακάλυψε τη λίστα με τα πιο καλυπτικά concealers της αγοράς, αυτά που μπορούν να καμουφλάρουν ακόμη και τα τατουάζ και δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

1. DUST+CREAM WAKE UP & CONCEAL UP - Θα το βρεις εδώ.

Jenny.Gr

Υγρό concealer με υψηλή κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να ενυδατώνει και να φωτίζει την επιδερμίδα. Έχει εύκολη εφαρμογή, καλύπτει τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους ενώ παράλληλα αφήνει μια απαλή αίσθηση. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά με ακρίβεια χάρη στο ειδικό πινελάκι τοποθέτησης του και συνδυάζεται άψογα με foundation και correctors.

2.Kiko Milano Skin Tone Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η νέα υγρή σύσταση, αναμειγνύεται τέλεια και αποκρύπτει τυχόν ατέλειες καθώς και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, προσφέροντας μεσαία κάλυψη. Εγγυάται μακιγιάζ με αποτέλεσμα no makeup.

3. MAC STUDIO FIX EVERY-WEAR ALL-OVER FACE PEN - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το στυλό concealer & foundation 2-σε-1 δεν μεταφέρεται, είναι αδιάβροχο και διαρκεί για έως και 36 ώρες προσφέροντας βέλτιστη κάλυψη. Παράλληλα, καλύπτει τους κύκλους κάτω από τα μάτια, την ερυθρότητα και τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη, αυτή η mask-friendly σύνθεση απλώνεται ομοιόμορφα, προσαρμόζεται και αναμειγνύεται πανεύκολα.

4. NYX BARE WITH ME CONCEALER SERUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Πείτε αντίο στο skin stress και υποδεχτείτε μια όμορφη επιδερμίδα με σωστή κάλυψη και ενυδάτωση. Εύκολη εφαρμογή, με ανεπαίσθητη κάλυψη για έως και 24 ώρες απόλυτης ενυδάτωσης.

5. LANCÔME EFFACERNES LONGUE TENUE CONCEALER - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το concealer φυσικής κάλυψης μειώνει άμεσα τα σημάδια άγχους και κούρασης. Μεγάλης διάρκειας. Σβήνει τους μαύρους κύκλους, διαρκεί 12ώρες και είναι αδιάβροχo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.