ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας μετά τη μάσκα;


Ελένη Τσούτση

22 Ιουνίου 2023

Πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας μετά τη μάσκα;
Pexels
Η απορία που πρέπει επιτέλους να απαντηθεί

Οι μάσκες προσώπου είναι το αγαπημένο skincare προϊόν πολλών γυναικών και τα χρόνια μετά την καραντίνα απέκτησαν τη δόξα και τη ζήτηση που τους αρμόζει. Σήμερα όμως θα ξεκαθαρίσουμε τη χρήση τους αφού ένα ερώτημα που ακούμε συχνά είναι : «πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας μετά τη χρήση μιας μάσκας;» H ποικιλία είναι μεγάλη στην αγορά και έχουμε τις μάσκες ενυδάτωσης, detox, αντιγήρανσης, λάμψης και νύχτας.

Ο τύπος μάσκας καθορίζει και το αν πρέπει μετά την εφαρμογή να πλένουμε το πρόσωπό μας ή όχι.


Sheet mask: Οι συγκεκριμένες μάσκες χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και περιέχουν σημαντικά έλαια. Αφού την εφαρμόζεις και αναμένεις μερικά λεπτά για να δράσει, την αφαιρείς και απλώνεις κανονικά τα skincare προϊόντα σου καθώς δεν υπάρχει λόγος να καθαρίσεις το πρόσωπό σου.

GARNIER VITAMIN C SHEET MASK - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Clay Mask: Αυτή η μάσκα μοιάζει με πηλό και μπορείς να την αφαιρέσεις με μια βρεγμένη πετσέτα και έπειτα να ακολουθήσεις την καθιερωμένη skincare routine σου.

Origins Clear Improvement - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μάσκα ματιών: Μετά την εφαρμογή της μάσκας ματιών δεν χρειάζεται καθαρισμός αφού περιέχει συστατικά που καλό είναι να μείνουν την περιοχή και να απορροφηθούν.

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μάσκα νύχτας: Οι skincare experts προτείνουν να ξεπλύνεις καλά το πρόσωπό σου το επόμενο πρωί. Όσο εσύ κοιμάσαι, αυτή η μάσκα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σου σε βάθος.

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.