ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4+1 λαχταριστά body mists για φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

23 Ιουνίου 2023

4+1 λαχταριστά body mists για φέτος το καλοκαίρι
Instagram/@bizceizleyin
Ένα νέο, καλοκαιρινό άρωμα που θα σας κάνει να μοσχομυρίζετε άνθη ή καρύδα είναι η καλύτερη λύση αυτές τις μέρες

Οι όμορφες καλοκαιρινές μυρωδιές μας αναζωογονούν και μας θυμίζουν ότι οι λίγες μέρες έμειναν μέχρι την ώρα που θα απλώσουμε την πετσέτα μας στην άμμο και θα απολαμβάνουμε τις βουτιές μας στα κρυστάλλινα νερά. Το body mist που θα επιλέξουμε μπορεί να κρύβει μέσα του όλη τη φρεσκάδα και την ένταση που θα έχουν οι στιγμές μας αυτές τις διακοπές. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Να επιλέξουμε εκείνο που μας εμπνέει περισσότερο και μας χαλαρώνει. Πιο ανάλαφρα από ένα άρωμα, θα «αγκαλιάσουν» και θα τονώσουν την επιδερμίδα μας.

Τα body mists, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμέσως μετά το ντους στο σώμα μας, για να μας συντροφεύουν όλη μέρα. Φυσικά, μια υπέροχη ιδέα είναι να τα έχουμε και μαζί μας στην τσάντα μας και όποτε αισθανθούμε ότι θέλουμε μια ανανέωση να το εφαρμόζουμε.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα καλύτερα που υπάρχουν εκεί έξω, για να τα προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να αλλάξετε τον τρόπο που ξεκινάτε τη μέρα σας!

1. DUST+CREAM Body Mist Nomadic Spirits Earthly Violet - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr


To Earthly Violet body mist συνδυάζει νότες από βιολέτα, νερό καρύδας, ροδάκινο, καραμέλα, βανίλια και μόσχο. Η αρωματική σειρά σώματος Nomadic Spirits της DUST+CREAM αποτελείται από 3 υπέροχα body mists, το Bohemian Pineapple, το Nomad Iris και το Earthly Violet. Η σειρά πρεσβεύει την απελευθέρωση, την ανεμελιά, την εξερεύνηση και την ανάγκη για ανακάλυψη. Τα ανάλαφρα και δροσερά αρώματα της θα αναζωογονήσουν με ένα μόνο ψέκασμα την επιδερμίδα. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας μιας και η συσκευασία τους δίνει τη δυνατότητα να τα έχετε παντού μαζί σας.

2. L'Occitane Verbena Citrus Hair And Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αρωματικό spray για τα μαλλιά και το σώμα εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και βερβένας από την Προβηγκία. Προσφέρει μια άμεση φρεσκάδα και θα αφήσει την επιδερμίδα και τα μαλλιά απαλά αρωματισμένα με αναζωογονητικές νότες.

3. Sol De Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 40 Hair & Body Fragrance Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα μεθυστικό αλλά ευαίσθητο άρωμα προκάλεσε νότες από μαύρο κεχριμπάρι δαμάσκηνο, ξύλο βανίλιας και άνθη γιασεμιού. Ζεστό, απαλό και αποπνικτικό ταυτόχρονα.

4. Sephora Collection Scented Body Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα ανάλαφρο, δροσιστικό mist για τα μαλλιά και το σώμα. Χρησιμοποιήστε το μετά το ντους ως σπρέι για όλο το σώμα ή ως αναζωογονητικό mist οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

5. Moroccanoil Hair And Body Fragrance Mist - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Brumes du Maroc Hair and Body Fragrance Mist έχει το χαρακτηριστικό άρωμα των προϊόντων Moroccanoil, ένα εξωτικό μείγμα πικάντικου κεχριμπαριού και γλυκών λουλουδένιων νοτών.
Η ελαφριά σύνθεσή του περιέχει έλαιο argan και Βιταμίνη E για θρέψη και ενυδάτωση, καθώς και έναν παράγοντα απορρόφησης της ηλιακής ακτινοβολίας για προστασία των μαλλιών. Mist εξαιρετικά λεπτής σύνθεσης που δεν επηρεάζει το χτένισμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.