ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ρυτίδες στο μέτωπο: Τα καλύτερα skincare tips για να τις αντιμετωπίσεις


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2023

Ρυτίδες στο μέτωπο: Τα καλύτερα skincare tips για να τις αντιμετωπίσεις
Instagram/ @Monica Bellucci
Με τους παρακάτω απλούς τρόπους μπορείς να μειώσεις την όψη των έντονων ρυτίδων στο μέτωπο

Το καθημερινό skincare έχει ως στόχο να διατηρήσουμε την επιδερμίδα νεανική και λαμπερή. Μπορεί οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να είναι η φυσική εξέλιξη αλλά σίγουρα μπορούμε να τις προλάβουμε, ακολουθώντας τα σωστά steps και επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Θαύματα δεν γίνονται αλλά μπορούμε να να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνισή των ρυτίδων και εμείς σου έχουμε τις καλύτερες συμβουλές( όπως πάντα).

Η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, θα διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο. Οι λεπτές γραμμές θα αποκτήσουν λεία υφή χωρίς να δείχνουν έντονες. Πολύ σημαντική είναι η σειρά εφαρμογής των προϊόντων -πρώτα το πλύσιμο του προσώπου, η τόνωση, το serum και μετά η ενυδατική κρέμα προσώπου.

Δώσε προσοχή όταν εφαρμόζεις την ενυδατική κρέμα ημέρας κάνε το ομοιόμορφα, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί σωστά σε όλο το πρόσωπό, απλώνοντάς την καλά γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και μην ξεχνάς την περιοχή του λαιμού.

Μια μυστική προσθήκη στη μάχη κατά των ρυτίδων στο μέτωπο είναι η βιταμίνη C, ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας από τις επιπτώσεις των των ελεύθερων ριζών. Μπορείς να την εντάξεις στην ρουτίνα σου και να την εφαρμόζεις το πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε για μια ακόμη φορά ότι το SPF είναι το κλειδί κατά της γήρανσης.Tο αντηλιακό εμποδίζει τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου, οι οποίες προκαλούν καταστροφή στην επιδερμίδα των κυττάρων του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το εφαρμόζεις όλο το χρόνο!

Βρες στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums με βιταμίνη C για να τα βάλεις στην ρουτίνα σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.