ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σάρον Στόουν: Αυτή είναι η κρέμα που προτείνει σε κάθε γυναίκα άνω των 60


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2023

Σάρον Στόουν: Αυτή είναι η κρέμα που προτείνει σε κάθε γυναίκα άνω των 60
Instagram/ @sharon stone
Η Σάρον Στόουν έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς και αναμεσά τους ένα που ίσως σε ενδιαφέρει

Η Σάρον Στόουν είναι μια γυναίκα δυναμική που αγαπάμε να βλέπουμε καθώς πάντα έχει κάτι όμορφο να μοιραστεί. Όχι μόνο για το beauty κομμάτι αλλά και για τη ζωή, όπως ότι έχει μετανιώσει που τα media την παρουσίαζαν ως το απόλυτο sex symbol της Αμερικής.

Η ίδια σήμερα δηλώνει: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ομορφιά ως δώρο της φύσης. Δεν πρέπει να την αποποιούμαστε». Εκτός από αυτή την ομολογουμένως συνειδητοποιημένη δήλωση κρατάμε και μερικά tips ομορφιάς που μοιράστηκε.

Όπως, ποια είναι η κρέμα που δεν αποχωρίζεται μέχρι σήμερα και την έχει πάρει από τη μαμά της. «Η μαμά μου ήταν Avon Lady. Πριν πολλά χρόνια, μου έδωσε την Avon Rich Moisture cream και μου είπε “Βάζε αυτή την κρέμα πρωί και βράδυ και θα με ευχαριστείς για το υπόλοιπο της ζωής σου!» Και όπως βλέπουμε έτσι και έγινε αφού η Στόουν δείχνει τόσο φρέσκια.

Η συγκεκριμένη κρέμα σύμφωνα με τις κριτικές χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και είναι μια από τις best sellers του brand. Αν θέλεις να έχεις τόσο όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα όπως η Στόουν, αξίζει να τη δοκιμάσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.