ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αντιγήρανση τώρα: 5 κρέμες προσώπου που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης


Ελένη Τσούτση

5 Ιουλίου 2023

Αντιγήρανση τώρα: 5 κρέμες προσώπου που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης
Splash Ideal Images
Αν θέλεις να καταπολεμήσεις τα σημάδια γήρανσης άμεσα και αποτελεσματικά, οι παρακάτω κρέμες υπόσχονται να γίνουν οι συμμαχοί σου

Η αντιγήρανση έχει τα μυστικά της. Ρυτίδες, αφυδάτωση, θαμπή όψη και κηλίδες: όλα αυτά είναι μερικά από τα σημάδια που βλέπουμε στην επιδερμίδα μας καθώς μεγαλώνουμε. Το μυστικό της καταπολέμησης των σημαδιών γήρανσης δεν βρίσκεται σε κάποια δύσκολη ή περίπλοκη ρουτίνα αλλά στο να επενδύσεις στην κατάλληλη αντιγηραντική κρέμα που θα αναζωογονήσει το δέρμα σου σε βάθος και θα εξαφανίσει την κούραση από το πρόσωπό σου.

Σύμφωνα με τους skincare experts, το δέρμα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες μεταβολές και συνήθως μετά τα 45-50 ξεκινάει η εμφάνιση αλλοιώσεων. Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος οδηγεί σε χαλάρωση και ρυτίδες ενώ μειώνεται η ελαστίνη με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερο βαθιά θρέψη.

Editor's tip: Εφάρμοσε τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας από το πιο λεπτόρρευστο προς το πιο παχύρρευστο. Δηλαδή, η σειρά εφαρμογής είναι πρώτα το πλύσιμο του προσώπου, η τόνωση, το serum και μετά η ενυδατική κρέμα προσώπου.

Ακολουθούν 5 από τις κορυφαίες επιλογές που θα κάνουν θαύματα στο δέρμα σου:

1. Dior Prestige La Crème Texture Fine - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

2. Caudalie Premier Cru The Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

3. Sisley Sisleÿa L'intégral Anti-age Extra-riche - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

4. La Prairie Caviar Premier - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

5. Lancôme Rénergie Multi-Lift Cream SPF15 - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Δες στην παρακάτω gallery: Τα 7 αντηλιακά πόλης που μπορείς να επενδύσεις τώρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.