ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κέιτ Μπλάνσετ: Αυτό είναι το νούμερο 1 μυστικό για σφριγηλή επιδερμίδα μετά τα 50


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2023

Κέιτ Μπλάνσετ: Αυτό είναι το νούμερο 1 μυστικό για σφριγηλή επιδερμίδα μετά τα 50
Instagram/ @Kаte Blanchett
H επιδερμίδα ωριμάζει και η αγαπημένη ηθοποιός γνωρίζει καλά ότι απαιτεί συστηματική περιποίηση

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι ένα αληθινό beauty icon. Η καθαρή της επιδερμίδα, τα μεταξένια της μαλλιά και το clean μακιγιάζ της σχολιάζονται συχνά με θαυμασμό. Η ηθοποιός έχει ως πρότυπο ομορφιάς τη μητέρα της «Απέφευγε τον ήλιο και ενυδάτωνε την επιδερμίδα της. Η μητέρα μου είναι πολύ καλό παράδειγμα. Εγώ στα 14 μου προσπάθησα να μαυρίσω, επειδή το να είσαι έτσι λευκός δεν ήταν και τόσο cool. Αλλά κοκκίνισα και ξεφλούδισα, οπότε ποιο το νόημα;»

Το απόλυτο μυστικό της είναι η εφαρμογή αντηλιακού όλο το χρόνο. Μπορεί να μην είναι τόσο πρωτότυπο, αλλά είναι θαυματουργό. Οι skincare experts δεν σταματούν να τονίζουν το πόσο απαραίτητο είναι όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Ο ήλιος είναι πλέον καυτός όλο το χρόνο και ειδικά στη χώρα μας, με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό αν θέλεις να φροντίσεις το δέρμα σου αλλά και να προλάβεις τις έντονες ρυτίδες.

Εμείς ακολουθούμε το μυστικό της Κέιτ Μπλάνσετ, εσύ;

Βρες στην παρακάτω gallery: 5 αντηλιακά προσώπου με χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.