ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Χωρίς ενέσιμα: 5 κρέμες που μειώνουν εμφανώς τις ρυτίδες (και θα τις βρεις με έκπτωση)


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2023

Χωρίς ενέσιμα: 5 κρέμες που μειώνουν εμφανώς τις ρυτίδες (και θα τις βρεις με έκπτωση)
GettyImages
Η φρέσκια όψη μπορεί να κατακτηθεί και χωρίς ενέσιμα. Αρκεί να έχεις βρει την ιδανική κρέμα με τα κατάλληλα συστατικά

Όταν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ενέσιμα τότε οι αντιγηραντικές κρέμες προσώπου που καταπολεμούν όλα τα σημάδια γήρανσης είναι η πρώτη σου επιλογή. Τόσο οι έντονες εκφράσεις, όσο η μείωση του ρυθμού παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης δημιουργούν έντονες ρυτίδες που μπορείς να καταπολεμήσεις αν έχεις σημαντικούς συμμάχους δίπλα σου.

Αν ανήκεις στην ομάδα των γυναικών που έχουν ήδη παρατηρήσει να σχηματίζονται αρκετές ρυτίδες και θέλεις να βελτιώσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου, είσαι στο σωστό μέρος.

Πότε όμως, χρειάζεσαι πραγματικά μια κρέμα αντιγήσρανσης;

Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις ότι, λειτουργούν. Επίσης, στην δεκαετία του '20, το δέρμα δεν χρειάζεται κανένα τέτοιου είδους καλλυντικό, γιατί είναι πλήρως σε θέση να παράγει από μόνο του το κολλαγόνο.

Το πλεόν σημαντικό βήμα της καταπολέμης των έντονων ρυτίδων είναι να φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου σε καθημερινή βάση με τα κατάλληλα skincare προϊόντα που εξειδικεύονται στο πεδίο της αντιγήρανσης.

Εμείς αναζητήσαμε για εσάς τις κορυφαίες κρέμες που θα σου χαρίσουν αποτέλεσμα lifting και θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου απλόχερα υγεία και ζωντάνια.

1. SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H Uplifitng and Firming Cream είναι η μεταξένια, πολυτελής κρέμα, που δρα ενάντια στην απώλεια της ελαστικότητας, τις ρυτίδες και τα στίγματα. Χαρίζει ενυδάτωση, πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα με λαμπερή όψη.

2. Vichy Neovadiol Compensating Complex - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αποκατάσταση της πυκνότητας, ανάπλαση περιγράμματος, μείωση της χαλάρωσης, άμεση αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή. Για τις γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας : έλλειψη πυκνότητας, χαλάρωση περιγράμματος του προσώπου, θαμπή επιδερμίδα, άμεση δροσιά και ανακούφιση απο τις εξάψεις.

3. Or Rouge Crème Riche, Yves Saint Laurent Beauty - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Πλούσια και απόλυτα μεταξένια, η κρέμα ημέρας Or Rouge Crème Riche 50ml αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν απαλό πέπλο, ενώ καταπολεμά 11 σημάδια γήρανσης: τραχύτητα, απώλεια πυκνότητας, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ανομοιογένεια χρωματικού τόνου, ορατούς πόρους, σκούρες κηλίδες, ερυθρότητα, χαλάρωση και γραμμές χαμόγελου.

4. Apivita Wine Elixir Rich Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Βελούδινη κρέμα ημέρας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης. Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting.

5. Lancôme, Genifique Youth Activating Cream - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή η μοναδική, βελούδινη υφή, εμπλουτισμένη με λειαντικά ενεργά συστατικά, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ασύγκριτη απαλότητα στην επιδερμίδα σας. Μέρα με τη μέρα, οι γραμμές λειαίνονται. Η επιδερμίδα ξαναφωτίζεται, σαν να της προσφέρεται ένα ελιξήριο ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.