ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 τρόποι να μειώσεις τις ρυτίδες στο λαιμό άμεσα


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2023

3 τρόποι να μειώσεις τις ρυτίδες στο λαιμό άμεσα
Instagram/@ Denise Boomkens
Η σωστή φροντίδα μπορεί να κάνει θαύματα

H περιποίηση της επιδερμίδας έχει πολλά βήματα και κάποιες φορές παραμελούμε μερικά από τα πιο σημαντικά. Οι περισσότερες γυναίκες ξεχνούν συχνά να φροντίσουν δυο σημεία του σώματος που μαρτυρούν την ηλικία και τείνουν να εμφανίζουν έντονα σημάδια γήρανσης: τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Ελαστικότητα, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας είναι οι βασικές επιπτώσεις που κάνουν την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης. Εκτός από κάποιες ειδικές ασκήσεις που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν τις συγκεκριμένες περιοχές, βάλε στη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για να χαρίζουν νεανική όψη και φρεσκάδα.

Επιπλέον, δώσε βάση και σε άλλα δύο σημαντικά βήματα: τον καθαρισμό και την αντηλιακή προστασία. Όπως το πρόσωπο, έτσι και ο λαιμός χρειάζεται καθημερινό καθαρισμό με ένα ήπιο προϊόν που προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό. Το αντηλιακό θα πρέπει να το εφαρμόζεις στον λαιμό σου όλον τον χρόνο ώστε να προστατεύει το σημείο από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου που δημιουργεί έντονα σημάδια γήρανσης.

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις καλύτερες κρέμες της αγοράς, ειδικά για τον λαιμό και το ντεκολτέ. Tip: Ακόμη και η αντιγηραντική κρέμα μπορεί να αξιοποιηθεί, αρκεί να εφαρμόζεται με συνέπεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.