ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 body scrubs για υπέροχα πόδια στην παραλία


Ελένη Τσούτση

4 Αυγούστου 2023

5 body scrubs για υπέροχα πόδια στην παραλία
Instagram/@ santamila_
Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τα αγαπημένα μας body scrubs που αξίζουν μια θέση στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Το καλοκαίρι, η απολέπιση είναι μονόδρομος αν θέλεις να έχεις υπέροχα πόδια στην παραλία. Άλλωστε τώρα το καλοκαίρι, το ντους γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, οι λόγοι λοιπον να απολεπίσεις το σώμα σου αυξάνονται. Η απολέπιση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και καταπολεμά την εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ενώ αποτρέπει τις τρίχες να μεγαλώνουν προς τα μέσα, που ενίοτε οδηγεί σε φλεγμονές.

Για καλύτερα αποτελέσματα στην απολέπιση, ξεκίνησε τη διαδικασία από τα δάχτυλα των ποδιών σου και με κυκλικές κινήσεις άρχισε να τρίβεις απαλά, όλο σου το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις ότι δε χάνεις κανένα σημείοκαι βοθάς το δέρμα σου να είναι λαμπερό με φυσικό τρόπο. Όταν τελειώνεις με το scrub, ταμπονάρισε ελαφρά με μία πετσέτα και ενυδάτωσε όλο σου το σώμα.

Jenny.Gr
Pexels

Extra Tip: Η απολέπιση βοηθάει και στο μαύρισμα. Αν σκοπεύεις να κάνεις ηλιοθεραπεία, μην αμελήσεις να κάνεις scrub την προηγούμενη ημέρα.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας body scrubs και επίλεξε εκείνο που σου ταιριάζει:

1. Dust+Cream, Πήλιγκ σώματος με άρωμα καρύδα -Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Πίλινγκ σώματος για τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας, με άρωμα καρύδας. Απολεπίζει απαλά και απομακρύνει τα νεκρά κύταρα του δέρματος, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Χάρη στην πλούσια και κρεμώδης σύνθεσή του, διατηρεί την επιδερμίδα ανανεωμένη και αναζωογονημένη. Οι κόκκοι από φλοιό αμυγδάλου και το κουκούτσι ελιάς, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα και παράλληλα το εκχύλισμα αλόης εισχωρεί στο δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό, βοηθώντας στη μείωση των δερματικών ερεθισμών. Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

2. Kiko Milano Disney - The Little Mermaid Body Scrub - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα λεμονιού, παπάγιας και ανανά. Η ελαφριά, αποτελεσματική υφή του περιέχει απολεπιστικά σωματίδια κυτταρίνης που αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλλαγμένη από ρύπους. Plus, έχει φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών

3. Molton Brown Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αναζωογόνησε την επιδερμίδα και τη διάθεσή σου με αυτό το αναζωογονητικό body scrub. Διαθέτει έλαιο φύλλων ευκαλύπτου και άρωμα μέντας.

4. Nuxe Body Reve de The Revitalising Granular Scrub - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το εκπληκτικό απολεπιστικό scrub, ένα εξαιρετικά φρέσκο ​​κοκτέιλ που συνδυάζει ένα εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με κόκκους μπαμπού, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο και αναζωογονημένο, εμφανιζόμενο ανανεωμένο.

5.Yves Rocher Monoi Body Exfoliator - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Απολεπιστικό προιόν με σύνθεση που περιέχει MONOI DE TAHITI και κοχύλια καρύδας, με κατάλληλη υφή για απαλή απολέπιση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει το δέρμα σου, προσφέροντας του απαλότητα και ενισχύει τη λάμψη και διάρκεια του καλοκαιρινού σου μαυρίσματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.