ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κάνε restart στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2023

Κάνε restart στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Δώσε boost στα μαλλιά και την επιδερμίδα σου αυτό το φθινόπωρο με 3 μοναδικά προϊόντα περιποίησης

Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν μαζί και οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Αφήνουμε πίσω μας τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις, την χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα, το μαυρισμένο σώμα και τα ατημέλητα μαλλιά. Έτσι, η προετοιμασία για το φθινόπωρο είναι αυτές τις μέρες πιο επιτακτική από ποτέ.

Ήρθε η στιγμή όλες μας να επιστρέψουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και γιατί όχι να την αναβαθμίσουμε. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας, μόνο που αυτά θα χρειαστούν τη βοήθειά μας για να ανακάμψουν από το στρες που τους προκάλεσουν όσα εμείς απολαύσαμε. H επιδερμίδα μας χρειάζεται επαναφορά αφού οι συχνές βουτιές στη θάλασσα, η έκθεση στο αλάτι, αμέτρητες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο είναι μερικοί -μόνο- από τους λόγους που το restart κρίνεται απαραίτητo.

Έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές ξεκούραστες, θα υιοθετήσουμε έξυπνες συνήθειες για να δώσουμε boost στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Η θαμπή όψη της επιδερμίδας, οι φραγμένοι πόροι, το κουρασμένο βλέμμα και τα ξηρά μαλλιά έχουν ανάγκη από τόνωση.

Αν θέλεις λοιπόν να έχεις μια υγιή επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά το φθινόπωρο, ξεκίνα με τα παρακάτω βήματα και τα υπέροχα προϊόντα της Klorane.

Ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Αν κάτι θέλουμε τη νέα σεζόν είναι σίγουρα ένα όμορφο και λαμπερό βλέμμα. Οι πρώτες μέρες στο γραφείο μπορεί να είναι πιο κουραστικές αφού η προσαρμογή μετά τις διακοπές δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Όμως μια εύκολη και γρήγορη λύση είναι τα διάσημα πλέον eye patches.

Τα Smoothing & Soothing eye patches κατά της κόπωσης της Klorane θα αναζωογονήσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Το σχήμα τους προσαρμόζεται τέλεια και η σύνθεσή τους σε μορφή gel γίνεται ένα με το δέρμα στη στιγμή. Είναι κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια, η σύνθεσή τους με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης. Μέσα σε 15 λεπτά, τα χαρακτηριστικά λειαίνουν, οι μαύροι κύκλοι σβήνουν και οι σακούλες αποσυμφορούνται.

Μπορείς να εφαρμόσεις τα patches είτε το πρωί που ξυπνάς είτε στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας ώστε να φρεσκάρεις το βλέμμα σου. Για αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας ακολουθείς τη αγωγή 7 ημερών.

Extra tip: Για μια πλήρη αναζωογονητική θεραπεία, τοποθέτησε τα patches στο ψυγείο πριν τη χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια φορά την εβδομάδα ή όποτε κρίνεις απαραίτητο.

Καταπράυνση σε βάθος

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το νεσεσέρ του φθινοπώρου χρειάζεται σίγουρα μια μάσκα που θα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μας και να μας προσφέρουν μια γρήγορη και αποτελεσματική εμπειρία αποτοξίνωσης.H μάσκα σε στικ με βιολογική παιώνια της Klorane καταπραΰνει αμέσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, επανορθώνει και θρέφει το ευαίσθητο δέρμα.

Είναι βιολογικά πιστοποιημένη, ενισχύει και θρέφει κάθε τύπο δέρματος ακόμα και του πιο ευαίσθητου, χάρη σε μια σύνθεση που συνδυάζει 3 συστατικά φυσικής προέλευσης: βιολογική παιώνια, βιολογικό βούτυρο καριτέ και βιολογικό έλαιο Argan.

Μπορείς να την εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο ή σε συγκεκριμένες περιοχές σαν μια φροντίδα "SOS" όταν το δέρμα δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Ξεπλένεις εύκολα μετά από 5 έως 20 λεπτά εφαρμογής, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και αμέσως βλέπεις την επιδερμίδα εμφανώς ανανεωμένη. Plus, η συσκευασία είναι super πρακτική και μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου και στα ταξίδια.

Θρέψη των ξηρών άκρων

Jenny.Gr

Tο υπερβολικό styling, η έκθεση στον ήλιο και το αλάτι είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών, κάνοντάς τα να έχουν ανάγκη από εντατική περιποίηση και φροντίδα. Ειδικά το μεταβατικό στάδιο από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο αξίζει να επενδύσουμε σε serums που θα αναγεννήσουν την ποιότητα της τρίχας.

Το Cica-Serum της Klorane είναι μια επανορθωτική και θερμοπροστατευτική θεραπεία χωρίς ξέπλυμα για τη φροντίδα των μαλλιών που συνδυάζει τις εξαιρετικά θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες του βιολογικού βουτύρου Cupuaçu με την προστατευτική και επανορθωτική δράση του υαλουρονικού οξέος .

Η δράση του κατά του σπασίματος παρέχει στα μαλλιά άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τη φθορά και τη θερμότητα ακόμα και στους 220°C, καταπολεμώντας, παράλληλα, την ψαλίδα. Τα μαλλιά ανακτούν την ελαστικότητά και τη φυσική τους λάμψη, ενώ γίνονται πολύ απαλά. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Το προϊόν –κλειδί στη ρουτίνα σου που ακούει στο όνομα: Cica-Serum της Klorane. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου είναι λάμψη και αναζωογόνηση και extra φροντίδα μετά το λούσιμο.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Για να απολαύσουμε αυτήν την extra φροντίδα πιο εύκολα από ποτέ, η KLORANE μάς προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 5 ευρώ για αγορά προϊόντων KLORANE άνω των 25 ευρώ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκανάρουμε το QR code που βρίσκουμε στο σημείο πώλησης ή να μπούμε ηλεκτρονικά στην αντίστοιχη πλατφόρμα στο www.klorane.gr. Εκεί καταχωρούμε τα στοιχεία μας, λαμβάνουμε αμέσως τον κωδικό και πηγαίνουμε στα πλησιέστερα φαρμακεία να τον εξαργυρώσουμε για να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα. Βιαστείτε, όμως, γιατί η ενέργεια είναι μόνο για τον Σεπτέμβριο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.