ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: H DIY μάσκα που αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Μαρτίου 2024

Beauté την Κυριακή: H DIY μάσκα που αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου
IG @josephineskriver
Η DIY μάσκα με αβοκάντο, μέλι και γιαούρτι θα δώσει ξανά «ζωή» στο θαμπό σου πρόσωπο

Η διατήρηση μιας λαμπερής επιδερμίδας χωρίς ατέλειες δεν είναι πάντα εφικτή - κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το δέρμα μας επηρεάζεται άμεσα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τη διατροφή μας και το στρες στο οποίο υποβαλλόμαστε καθημερινά.

Γνωρίζουμε ότι το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για το δέρμα και συνολικά για τον οργανισμό μας, όμως ακόμα κι αν δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, μπορούμε να εφαρμόσουμε υγιεινές πρακτικές που εξισορροπούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις βλάβες που προκαλούν οι διάφοροι στρεσογόνοι παράγοντες. Ποιες είναι αυτές; Πιες ένα ποτήρι δροσερό νερό, πάρε μεριές βαθιές ανάσες και σήμερα που είναι Κυριακή, χάρισε στο θαμπό σου δέρμα λίγη παραπάνω περιποίηση - αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να αναζωογονηθεί και να λάμψει ξανά. Πώς: Φτιάξε μια super ενυδατική DIY μάσκα με αβοκάντο, μέλι και γιαούρτι.

Όλα τα συστατικά αυτής της μάσκας είναι απίστευτα ενυδατικά. Το μέλι είναι ένα φυσικό υγραντικό ιδανικό για την αναζωογόνηση του δέρματος. Το γιαούρτι μπορεί να καταπραΰνει το δέρμα. Το αβοκάντο, εκτός από το ότι είναι ενυδατικό και πλούσιο σε αντιφλεγμονώδη, περιέχει επίσης άφθονη βιταμίνη C επομένως φωτίζει την επιδερμίδα.

DIY μάσκα με αβοκάντο, μέλι και γιαούρτι

Jenny.Gr
IG @josephineskriver

Συστατικά:

  • 1/2 αβοκάντο
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες:

Ανάμειξε τα συστατικά, άπλωσε τη μάσκα στην επιδερμίδα του προσώπου σου και άφησέ τη να δράσει και να διοχετεύσει σε βάθος τα πολύτιμα συστατικά της για τουλάχιστον 30’. Ξέπλυνε τη με χλιαρό νερό και εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.