ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty secrets: Πώς να χαρίσεις sunkissed effect στο δέρμα σου με self-tan


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

30 Μαρτίου 2024

Beauty secrets: Πώς να χαρίσεις sunkissed effect στο δέρμα σου με self-tan
IG @camilacoelho
Πώς πρέπει να χρησιμοποιείς μια self-tanning φόρμουλα για έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα

Τα προϊόντα self-tanning για πολλές γυναίκες είναι η μεγαλύτερη beauty εφεύρεση που έγινε ποτέ. Είναι πράγματι υπέροχο να μπορείς να αποκτήσεις αυτή την λαμπερή ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς να εκτίθεσαι στις επιβλαβές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη της βιομηχανίες της ομορφιάς, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά self-tanners προηγμένης σύνθεσης με εξαιρετικά αποτελέσματα για κάθε τύπο και χρωματικό τόνο δέρματος. Δεν είναι όμως «αλάνθαστα», δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν ραβδώσεις, κηλίδες και ανομοιόμορφη χρωματική κάλυψη.

Τα steps για να αποκτήσεις υπέροχο λαμπερό bronze χρώμα

Η προετοιμασία της επιδερμίδας

Η σωστή προετοιμασία του δέρματος είναι υψηλής σημασίας για να αποκτήσεις αυτήν την υπέροχη λάμψη και το bronze χρώμα που ονειρεύεσαι χωρίς να σε «αγγίξει» ο ήλιος. Η καλή απολέπιση του δέρματός σου πριν την εφαρμογή του self-tan θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις ένα ωραίο, ομοιόμορφο μαύρισμα με διάρκεια.

Η κατάλληλη φόρμουλα

Η επιλογή της ιδανικής φόρμουλας για το δέρμα σου είναι ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσεις ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα. Στην αγορά θα βρεις self-tan προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος, τόνο και υφή, επομένως είτε έχεις λιπαρό, ξηρό, μεικτό ή ευαίσθητο δέρμα, υπάρχει ένα προϊόν για εσένα.

Jenny.Gr
IG @camilacoelho

Τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας

Ένα ακόμη beauty secret για ένα υπέροχη bronze εμφάνιση είναι το καλά ενυδατωμένο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επαρκή ενυδάτωση του δέρματος σου πριν, αλλά και μετά την εφαρμογή του self-tan σου.

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης

Τα self-tanners έχουν δημιουργηθεί για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, αλλά και όλων των διαφορετικών φυσικών αποχρώσεων. Επομένως, η επιλογή αυτού που είναι σχεδιασμένο για το δικό σου δέρμα είναι το κατάλληλο για εσένα. Προτίμησε να επιλέξεις ένα προϊόν που θα σου χαρίσει έναν με δύο τόνους πιο σκούρο δέρμα για να φαίνεται όσο το δυνατό πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
IG @camilacoelho

Η χρήση της σωστής ποσότητας προϊόντος

Μόλις προετοιμάσεις το δέρμα σου και είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις το self-tanner σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την ποσότητα του προϊόντος που θα εφαρμόσεις. Η χρήση υπερβολικής ποσότητας προϊόντος μπορεί να δημιουργήσει χρωματικό «πρόβλημα» στις πιο τραχιές περιοχές του δέρματος όπως οι αστραγάλοι, οι αγκώνες και τα γόνατά σου.

Η εφαρμογή γίνεται πάντα με το ειδικό γάντι

Τα γάντια μαυρίσματος, οι βελούδινες πετσέτες μαυρίσματος, ακόμη και τα γάντια από λάτεξ θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τα χέρια σου απαλλαγμένα από αυτούς τους ενδεικτικούς πορτοκαλί λεκέδες που μπορεί να προκύψουν μετά την εφαρμογή της self-tan λοσιόν με γυμνά χέρια. Τα γάντια μαυρίσματος επιτρέπουν μια πιο απρόσκοπτη εφαρμογή και αποτελέσματα χωρίς ραβδώσεις και σου επιτρέπουν να καλύπτεις περισσότερο τμήμα του σώματός σου ομοιόμορφα, ειδικά εάν χρησιμοποιείς μια φόρμουλα σε μορφή mousse.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.