ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς το Σταφύλι Σαντορίνης θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις υπέροχη επιδερμίδα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Απριλίου 2024

Πώς το Σταφύλι Σαντορίνης θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις υπέροχη επιδερμίδα
H νέα σειρά KORRES Santorini Grape είναι η «Power to my skin» περιποίηση που χρειάζεται το δέρμα σου

Η θαμπή, άτονη όψη και η τραχιά υφή, ο αποδυναμωμένος επιδερμικός φραγμός, τα σημάδια αφυδάτωσης και έλλειψης ελαστικότητας ή η έντονη έκκριση λιπαρότητας και οι διεσταλμένοι πόροι, είναι μερικές από τις επιπτώσεις του χειμώνα για την επιδερμίδα του προσώπου. Ατέλειες που ενδέχεται να γίνονται τώρα, περισσότερο εμφανείς από ποτέ.

Με την άφιξη της άνοιξης, μιας εποχής σύμβολο της αναγέννησης, πολυπόθητος στόχος ομορφιάς κάθε γυναίκας είναι η ανανέωση, η αναζωογόνηση και η ανάκτηση της υγιούς λάμψης της επιδερμίδας. Το πολύτιμο συστατικό που αποτελεί την ιδανική προσθήκη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης δέρματος που αποσκοπεί σε ένα πραγματικά όμορφο δέρμα, χωρίς ατέλειες, είναι το σταφύλι.

Power to my skin

Με τη βοήθεια της επιστήμης, η πανίσχυρη δύναμη του σταφυλιού και πιο συγκεκριμένα, της ξεχωριστής ποικιλίας του σταφυλιού Σαντορίνης – μια από τις παλαιότερες και πιο ανθεκτικές ποικιλίες λευκού σταφυλιού στον κόσμο, έχει αξιοποιηθεί πλήρως και έχει ενσωματωθεί ως πρωταγωνιστικό συστατικό στις υπέροχες συνθέσεις της νέας συλλογής KORRES Santorini Grape. Οι ισχυρές φόρμουλες της συλλογής λειτουργούν ως «Power to my skin» περιποίηση για να προσφέρουν στην επιδερμίδα όψη χωρίς ατέλειες.

Η συλλογή KORRES Santorini Grape

Jenny.Gr

Η συλλογή KORRES Santorini Grape αποτελείται από τρία μοναδικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας. Κάθε προϊόν μπορεί να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης κάθε μιας από εμάς για να αντιμετωπίσει στοχευμένα, διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι κατάλληλα για vegetarians και vegans. Ανακάλυψέ τα!

KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου

Jenny.Gr

Αν υπάρχει ένα προϊόν της σειράς KORRES Santorini Grape που αξίζει 100% την δοκιμή σου αυτή την εποχή είναι το υπέροχο ξηρό λάδι νέας γενιάς Velvet Skin Drink, ιδανικό για την αναπλήρωση ενυδάτωσης, τη θρέψη και τη συνολική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή που το εφάρμοσα στην επιδερμίδα του προσώπου μου ένιωσα μια άμεση αίσθηση αναζωογόνησης. Μετά από μερικά λεπτά κοίταξα το πρόσωπό μου ξανά στον καθρέφτη και το δέρμα μου είχε αποκτήσει μια πιο φωτεινή και λαμπερή εμφάνιση με πολυτελή βελούδινη αίσθηση. Ομολογώ πως μέρα με τη μέρα και χρήση με τη χρήση τα αποτελέσματα αυτού του πολύτιμου ελαίου για μια άψογα ενυδατωμένη επιδερμίδα με λιγότερες ατέλειες με έχουν κάνει πραγματικά να το λατρέψω. It’s a must!

KORRES Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel

Jenny.Gr

Μια απολαυστική κρέμα-gel ελαφριάς υφής, με 90.8% συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, τανίνες και υαλουρονικό οξύ μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους, που είναι ιδανική για εσένα που η επιδερμίδα σου είναι μεικτή προς λιπαρή. Bοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας του προσώπου και τη σύσφιγξη των πόρων, καθιστώντας τους χρήση με την χρήση λιγότερο ορατούς. Xαρίζει ισορροπημένη, άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση με ματ αποτέλεσμα.

KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού

Jenny.Gr

Μια απόλυτα αναζωογονητική μάσκα καθαρισμού και ήπιας απολέπισης, με 86.2% συστατικά φυσικής προέλευσης. Στην καρδιά της σύνθεσής της πρωταγωνιστούν οι δύο τύποι αργίλου (λευκή και πράσινη) για μέγιστη απορρόφηση της λιπαρότητας, η ηφαιστειακή άμμος με anti-pollution δράση που δρα ως φυσικός παράγοντας εξισορρόπησης της επιδερμίδας, κάνοντας τις ατέλειες λιγότερο ορατές και καταπολεμώντας τη θαμπή όψη, καθώς και τα σφαιρίδια ενεργού άνθρακα που «σπάνε» κατά την εφαρμογή και καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους και προσδίδουν λεία, απαλή ματ υφή στην επιδερμίδα. Είναι επιπλέον εμπλουτισμένη με Earth Marine Water, νερό εξαιρετικά πλούσιο σε μέταλλα, που αναζωογονεί την επιδερμίδα, καταπολεμά τη γυαλάδα και χαρίζει ομοιόμορφο σατινέ και λαμπερό τόνο.

Δεδομένου ότι η KORRES Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού περιέχει επίσης AHAs (γαλακτικό και γλυκολικό οξύ) και BHAs (σαλικυλικό οξύ), που ενδέχεται να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία, συνιστάται ο περιορισμός της έκθεσης στον ήλιο και η χρήση αντηλιακής προστασίας για διάστημα μίας εβδομάδας μετά από κάθε χρήση.

Η συλλογή KORRES Santorini Grape της είναι διαθέσιμη στο ΚΟRRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάνε την εγγραφή σου εδώ, μπες στον κύκλο και κέρδισε πλούσια δώρα και εμπειρίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.