ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To «πολύτιμο» έλαιο που περιποιείται τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια μας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Σεπτεμβρίου 2024

To «πολύτιμο» έλαιο που περιποιείται τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια μας
IG @matildadjerf
Το maracuja oil είναι ένας ισχυρός σύμμαχος ομορφιάς που αξίζει να ανακαλύψεις

Το φρούτο Maracuja είναι ένα νόστιμο φρούτο που ανήκει στα φρούτα του πάθους, και ο χυμός του δημιουργεί ένα ισχυρό λάδι για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας. Πλούσιο σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, το έλαιο maracuja μπορεί να κάνει θαύματα εντάσσοντάς το σε μια ρουτίνα ομορφιάς.

Τα οφέλη του

Τα βασικά συστατικά του ελαίου Maracuja, όπως η βιταμίνη C, A, C, E και F, προάγουν πιο υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια. Από το πιο λαμπερό δέρμα μέχρι τα πιο λεία μαλλιά, το έλαιο maracuja έχει εκπληκτικά οφέλη ομορφιάς.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Για τα μαλλιά

Τα υγιή, δυνατά και απαλά μαλλιά βασίζονται σε ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Για τη θεραπεία ενός ξηρού ή ερεθισμένου τριχωτού της κεφαλής, η χρήση ελαίου maracuja προσφέρει ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής, διαχείριση της τριχόπτωσης και προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας. Η πλούσια περιεκτικότητα σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω.

Για το δέρμα

Τα αντιοξειδωτικά στο έλαιο maracuja μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Καθώς και να αποκαταστήσει τον φραγμό του δέρματος, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών οξέων. Το Maracuja oil λειτουργεί επίσης ως αντιγηραντικό συστατικό για μια νεανική κι ενυδατωμένη όψη στο πρόσωπο με φανταστική λάμψη.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Για τα νύχια

Το έλαιο maracuja είναι εξαιρετικό και για τη φροντίδα και την ενδυνάμωση των νυχιών και την περιποίηση της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από αυτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.