ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

K-Beauty: To κορεατικό skincare συστατικό που καταπραΰνει την ακμή, την ερυθρότητα και τις βλάβες από τον ήλιο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Σεπτεμβρίου 2024

K-Beauty: To κορεατικό skincare συστατικό που καταπραΰνει την ακμή, την ερυθρότητα και τις βλάβες από τον ήλιο
IG @juliesfi
Ένα εξαιρετικά ισχυρό συστατικό πολλαπλών δράσεων που αξίζει την προσοχή σου

Η περιποίηση δέρματος των γυναικών στην Κορέα έχει κατακτήσει τη Δύση, καθώς βρίσκεται πραγματικά στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, δημιουργώντας συνεχώς αποτελεσματικές φόρμουλες που περιποιούνται το δέρμα χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ή φλεγμονή.

To Korean skincare βασίζεται σε φυσικά συστατικά με αποδεδειγμένη ισχυρή δράση, όπως για παράδειγμα η βλεννίνη σαλιγκαριού, που απασχόλησε ιδιαίτερα τον κλάδο της ομορφιάς παγκοσμίως πριν από μερικά χρόνια, χάρη στις ενυδατικές, καταπραϋντικές και ενισχυτικές του ιδιότητες.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Σήμερα, ένα νέο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται κατεξοχήν στα κορεατικά προϊόντα περιποίησης κάνει buzz στη βιομηχανία των καλλυντικών. O λόγος γίνεται για το Heartleaf – ένα συστατικό πολλαπλών δράσεων που μπορεί να καταπραΰνει την ακμή, να μειώσει την ερυθρότητα, ακόμη και επανορθώσει τις βλάβες που δημιουργήθηκαν στο δέρμα από την έκθεση στον ήλιο.

Το Heartleaf έχει ιστορικό ρόλο στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM) και στις κορεατικές φυτικές φαρμακευτικές πρακτικές. Είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και φημίζεται για τις καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Είναι επίσης ένα αγαπημένο συστατικό για την καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, καθώς το βοηθά να ξαναβρεί άμεσα τη χαμένη του ισορροπία.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Οι αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Heartleaf το καθιστούν χρήσιμο για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων που σχετίζονται με φλεγμονές, όπως το έκζεμα, η ακμή και η ροδόχρου ακμή. Θεωρείται επίσης ότι είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό.

Το Heartleaf είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς γίνεται εύκολα ανεκτό και έχει χαμηλό κίνδυνο αντιδράσεων. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα που έχουν ευαίσθητο, αντιδραστικό ή ερεθισμένο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.