ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Back to Beauty School: Εσύ πόσο σωστά ενυδατώνεις το δέρμα σου;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Σεπτεμβρίου 2024

Back to Beauty School: Εσύ πόσο σωστά ενυδατώνεις το δέρμα σου;
Η ενυδάτωση της επιδερμίδας δεν έχει ηλικία, πρέπει να ξεκινάει από νωρίς, καθώς αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα πρόληψης της γήρανσης

Αυτό τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε στο JennyGr να επιστρέψουμε στα «θρανία της ομορφιάς» και να μάθουμε (ή να ξαναθυμηθούμε) τα πάντα για την ενυδατική φροντίδα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μας. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός μας και την ηλικία μας, η σωστή ενυδάτωση αποτελεί το πρώτο, θεμελιώδες στάδιο πρόληψης της γήρανση του δέρματος. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ενυδατική κρέμα που «αγκαλιάζει» τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας πρέπει να γίνεται κομμάτι της καθημερινής skincare ρουτίνας μας από τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής μας.

Η FREZYDERM με τη σειρά Moisturizing Creams προσφέρει σε κάθε γυναίκα που θέλει να κρατήσει το μέλλον της επιδερμίδας της στα χέρια της, σύγχρονες συνθέσεις που μιμούνται τις φυσικές διαδικασίες του δέρματος και χαρίζουν ενυδάτωση με διάρκεια, για κάθε τύπο δέρματος.

FREZYDERM Moisturizing Creams, για κάθε τύπο δέρματος και μια επιλογή ενυδάτωσης

Jenny.Gr

Παρατεταμένη ενυδάτωση με την Moisturizing 24h Cream

Jenny.Gr

H Moisturizing 24h Cream της FREZYDERM είναι η ενυδατική κρέμα που θα λατρέψει η επιδερμίδα κάθε γυναίκας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόκειται για μια πολύ απαλή και δροσερή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, με σύνθεση εμπλουτισμένη με μία μοναδικλη φόρμουλα με τριπεπτίδιο, κεραμίδια και 3 φυτικά εκχυλίσματα και αντιοξειδωτικά ενεργά, που προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Από την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα «ξεδιψά» και αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

Δυναμική, πολυεπίπεδη ενυδάτωση με την Moisturizing Plus Cream

Jenny.Gr

Η Moisturizing Plus Cream της FREZYDERM είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει. Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress. Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Πλούσια ενυδάτωση για το πολύ ξηρό ή ώριμο δέρμα με την Moisturizing Rich Cream

Jenny.Gr

Η Moisturizing Rich Cream της FREZYDERM είναι η ιδανική κρέμα ενυδάτωσης για πολύ ξηρό ή ώριμο δέρμα. Με έναν μοναδικό συνδυασμό από Τετραπεπτίδιo, υαλουρονικό οξύ, ιχθυοκολλαγόνο, εκχύλισμα από κόκκινο τριφύλλι και έλαιο αβοκάντο, για εξαιρετική θρέψη και φροντίδα. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων. Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή και χαρίζει μια απαλή, ελαστική και βελούδινη επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Με τη FREZYDERM η ενυδάτωση γίνεται κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας, προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα και αποκαλύπτει μια επιδερμίδα που γίνεται ομορφότερη μέρα με την ημέρα.

Photo credits: Έφη Κρυστάλλη

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.